
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 773 φορές
“Protect Aoos” MTB Ultra 2017
Την Κυριακή 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας mountain bike της Βωβούσας με την επωνυμία “Protect Aoos” MTB Ultra 2017 απόστασης 103χλμ
«Το Protect Aoos MTB Ultra είναι , ο πιο απαιτητικός αγώνας ΜΤΒ στη χώρα», μαρτυρούνε όσοι τον έχουμε τρέξει. Και αυτό γιατί δεν απαιτεί μόνο σωματική αντοχή και σωστή διαχείριση δυνάμεων για 100 και πλέον χιλιόμετρα ή να ανταπεξέλθει το ποδήλατο χωρίς μηχανικά προβλήματα.
Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ αθλητής απο την Βέροια, της ομάδας Sportstraining-Karagiannis κατάφερε να τερματίσει τον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα αυτόν 103 χιλιομετρων σε χρόνο 8:50 (καθαρός 8:14) Ο Στέργιος καταφερε να τερματίσει με πολλά προβλήματα στο στομάχι (στομαχικες διαταραχές) γεγονός που δυσκόλεψε πάρα πολύ την προσπάθεια του, αφου οι διαταραχές αυτές δεν του επέτρεπαν να τρέφετε σωστα.
Σχετικά Άρθρα
-
Στην Αλεξανδρούπολη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Mπάντμιντον ταξιδεύει το "Εν Σώματι Υγιεί"
-
Πανελλήνιο Κύπελλο Fitness Challenge και Άρσης Δραμιών - Στόχος η Διοργάνωση του Βαλκανικού Κυπέλλου το 2026 στη Νάουσα
-
Ο Γιάννης Αβραμίδης στα "ΑΛΙΓΚΕΙΑ 2025"
-
Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης στον ΕΟΣ Νάουσας