ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σειρά επιτυχιών στο Τέτραθλον για τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Μετά από την τελευταία και μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του σωματείου μας, της Ελλάδος και του προπονητή μας Γιαλαμά Κωνσταντίνου, το παγκόσμιο μετάλλιο που αποκομίσαμε στην Ιρλανδία σειρά είχαν να διαπρέψουν με το ήθος τους και το επίπεδό τους οι μικροί μας αθλητές.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο το Εθνικό Πρωτάθλημα Τετράθλου-Τεκβοντό στις 25 Νοέμβριου στο κλειστό γυμναστήριο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ στη Βέροια, με συμμετοχή 15 σωματείων και 200 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Την φετινή οργάνωση του πρωταθλήματος ανέλαβε ο Α.Σ. Αριστοτέλης και ο Α.Σ. Ημαθίας και ομολογούμενος από παράγοντες, αθλητές και γονείς ήταν μία από τις καλύτερες διοργανώσεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως το φετινό επίπεδο του πρωταθλήματος ξεχώρισε από κάθε άλλη φορά μιας και σε όποιο τερέν αγωνιζόταν αθλητής μας τα σχόλια ήταν διθυραμβικά.  Προσκεκλημένοι στο φετινό πρωτάθλημα ήταν και Κύπριοι αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Σύλλογός μας μετά από ένα σερί επιτυχιών και πρώτων θέσεων καταφέρνει για πέμπτη συνεχόμενη φορά να ανέβει στο βάθρο και να αποκομίσει τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη  στην κατηγορία Παίδων-Παμπαίδων / Κορασίδων-Πανκορασίδων με συνολικά 17 χρυσά μετάλλια, 8 ασημένια και 16 χάλκινα. Επίσης στην κατηγορία Τετράθλου Ανδρών-Γυναικών / Εφήβων-Νεανίδων καταφέραμε να αποκομίσουμε 2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα και να πάρουμε και εκεί τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη.

Αναλυτικά οι διακρίσεις παρακάτω:

Παίδων - Πανπαίδων / Κορασίδων - Πανκορασίδων

Λιοτάκης Δημήτριος ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες Χαλκινο Σκιαμαχία

Γιαλαμάς Θωμάς ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες  Χαλκινο Σκιαμαχία

Ρώσιος Γεώργιος ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες ΧΡΥΣΟ Σκιαμαχία Ασημένιο Δυναμόμετρο

Μαγγίζης Ιωάννης ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες

Μίχος Δημήτριος ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες, Ασημένιο Σκιαμαχία, Χάλκινο Εναέρια

Τσακαλίδης Ηλίας ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες, Χάλκινο Σκιαμαχία

Μπάρδοκ Τζίνι ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες, Ασημένιο Εναέρια

Τσαπακίδου Θεοπούλα ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες, Χάλκινο Σκιαμαχία

Μπάμπου Θεοδώρα ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες, ΧΡΥΣΟ Δυναμόμετρο, Χάλκινο Εναέρια

Λάγου Σπυριδούλα ΧΡΥΣΟ Μονομαχίες, Χάλκινο Σκιαμαχία

Δάιος Αλέξανδρος ΧΡΥΣΟ Σκιαμαχία, ΧΡΥΣΟ Δυναμόμετρο,Ασημένιο Μονομαχίες

Αλεξανδράκης Χρήστος ΧΡΥΣΟ Σκιαμαχία

Λιοτάκη Ελένη ΧΡΥΣΟ Σκιαμαχία, Χάλκινο Μονομαχίες

Ρώσιου Ευαγγελία ΧΡΥΣΟ Σκιαμαχία, Ασημένιο Μονομαχίες

Σιάπκος Χρήστος ΑΣΗΜΕΝΙΟ Μονομαχίες

Γούτης Σταύρος ΧΑΛΚΙΝΟ Μονομαχίες, Ασημένιο Σκιαμαχία

Παπαθεοχαρίδης Στέλιος ΑΣΗΜΕΝΙΟ Σκιαμαχία, ΧΑΛΚΙΝΟ Μονομαχίες, ΧΑΛΚΙΝΟ Εναέρια

Γουγουλέφας Στάθης ΧΑΛΚΙΝΟ Μονομαχίες

Τσάνι Αρμέλα ΧΑΛΚΙΝΟ Μονομαχίες

Αλεξίου Έλενα ΧΑΛΚΙΝΟ Μονομαχίες

Πανάγος Θανάσης ΧΑΛΚΙΝΟ Μονομαχίες

Ανδρων - Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων (Τέτραθλο)

Γιαλαμάς Κωνσταντίνος ΧΡΥΣΟ

Σαχινίδου Πελαγία ΧΡΥΣΟ

Λιοτάκης Θωμάς ΑΣΗΜΕΝΙΟ

Τσαπακίδης Χρόνης ΑΣΗΜΕΝΙΟ

Παπαιωάννου Αιμίλιος ΑΣΗΜΕΝΙΟ

Χαραλαμπίδης Γιώργος ΧΑΛΚΙΝΟ

Κότσαλη Ιωάννα ΧΑΛΚΙΝΟ

Όλοι οι αθλητές αθλήτριες στάθηκαν επάξια στα αγωνιστικά τερέν (παρ΄ όλο που δεν έλαβαν μετάλλιο) κατακτώντας την 4η , 5η και 6η θέση:  Πετράς Δημήτριος, Τσάνι Ανίσα, Τσεσμελής Ιωάννης, Δρενοβιάδης Κωνσταντίνος, Σαράφης Γεώργιος, Μάρκου Θωμάς, τους ευχόμαστε να κάνουν προπόνηση και να συνεχίσουν με τον ίδιο κόπο και επιμονή διότι αγαθά κώπης κτώνται.

Το σωματείο μας συμμετείχε συνολικά με 3 διαιτητές, την Κότσαλη Ιωάννα 2 Dan, τον Παπαϊωάννου Αιμίλιο 2 Danκαι τον Χαραλαμπίδη Γεώργιο 1 Dan. Και τα τρία παιδία μας έκαναν υπερήφανους στο κομμάτι της διαιτησίας λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια από την επιτροπή διαιτησίας των αγώνων για την ορθότητα και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων τους. Στο κομμάτι του κοουτσαρίσματος βοήθησαν 4 αθλητές του συλλόγου μας τον προπονητή μας, Σαράφης Γεώργιος, Λιοτάκης Θωμάς, Τσαπακίδης Χρόνης και Μάρκου Θωμάς.

Επόμενοι στόχοι μας είναι, το Διεθνές Openστην Βουλγαρία στις 9-10 Δεκεμβρίου, οι εξετάσεις προαγωγής Ζωνών στις 15 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στις 22 Δεκεμβρίου (κτήμα Γκαντίδης) και το σημαντικότερο ερχόμενο γεγονός το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  στην Σλοβενία τον Απρίλιο που το σωματείο μας θα πλαισιώσει την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με πέντε αθλητές.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Συλλόγου, στους αθλητές μας, στους προπονητές, τους παράγοντές αλλά κυρίως στους γονείς που στηρίζουν και ωθούν τα παιδιά τους στον υγιή αθλητισμό τις δύσκολες αυτές εποχές.