ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νικητής της ζωής και παράδειγμα για όλους ο Ν. Τουλίκας

Η συμμετοχή του Νικόλα στα 5χλ στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τον έβγαλε ακόμα μια φορά νικητή της ζωής και παράδειγμα για όλους.

Τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με θέματα υγείας και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής σκεφτόμασταν να μην συμμετέχει τελικά στην διοργάνωση. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε τελικά να συμμετέχει γιατί το ήθελε πολύ αλλά δεν θα επιδιώκαμε κάποια θέση ή κάποιον χρόνο.

Το Σάββατο το βράδυ αφού φτάσαμε στην Αθήνα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι όπου τελικά αποτελείωσε την ψυχολογία του. Το πρωί της Κυριακής αποφασίσαμε αφού ήταν χτυπημένο το πόδι του να συμμετέχει μόνο στα 1000 μ με τα Special Olympics Hellas και να μην τρέξει την διαδρομή των 5 χλμ. Αφού τελείωσε τη διαδρομή των 1000 μ.καθήσαμε να ξεκουραστεί αλλά το μυαλό του ήταν στα 5 χλμ γιατί ήθελε να συμμετέχει. Οι απόψεις ήταν διαφορετικές και τελικά αποφάσισε να τρέξει.

Έτσι λοιπόν με δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή & αέρα),με χτυπημένο το πόδι, με μια διαδρομή τελείως άγνωστη και δύσκολη προς τον ίδιο ξεκίνησε την τελευταία στιγμή....!!!

Το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους Στα 6500 άτομα που συμμετείχαν στην διαδρομή έκανε....22,36 λεπτά, βγήκε 128ος στην γενική κατάταξη,47ος στην ηλικιακή κατάταξη και 117ος στους άνδρες Η δύναμη της ψυχής του,η υπομονή,η επιμονή και η θέληση του είναι τόσο μεγάλη που εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του και να στέλνουμε το μήνυμα πως και τα άτομα με αναπηρίες μπορούν να καταφέρουν πάρα πολλά αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα τους,να τους στηρίζουν.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή του και τους χορηγούς του, που στηρίζουν τον Νικόλα,τους φίλους του που του στάθηκαν αυτές τις μέρες στην Αθήνα καθώς επίσης τους οδηγούς του ΚΤΕΛ Ημαθίας για την αμέριστη κατανόηση και την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι στο παιδί μας.