- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1981 φορές
Στα προγράμματα ERASMUS συμμετέχουν τα σωματεία Α.Σ. Αριστοτέλης και Α.Σ. Ημαθίας
Στα προγράμματα ERASMUS συμμετέχουν 50 μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδία Τετράθλου – E.OM.T., (Hellenic Quadrathlon Federation).
Τα σωματεία της Ημαθίας «Αριστοτέλης» και «Ημαθίας» θα αναχωρήσουν με αθλητές, αθλήτριες και συνοδούς στις 20/8 έως τις 26/8 για το Obzor της Βουλγαρίας (περιοχή Βάρνας).
Τα σωματεία μας με την συμμετοχή τους αυτή και στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους σε διεθνές επίπεδο έχουν εγγραφή της στο πρόγραμμα ERASMUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης δια μέσου της Ελληνικής και Βουλγαρικής Ομοσπονδίας.
Ο σκοπός της συμμετοχής Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στα Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS έχει σκοπό τις καλές σχέσεις, μελών των σωματείων, μεταξύ Ευρωπαϊκών χωρών και όχι μόνο. Κατά την παραμονή στο Odzor της Βάρνας θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Quadrathlon-Taekwon-Do και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
Σχετικά Άρθρα
-
13ος Φιλίππειος Δρόμος: Στις 20 Οκτωβρίου ανοίγουν οι εγγραφές – Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής -
Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» -
Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων ο Κωνσταντίνος Πετράκης -
Ηλίας Φιλιππίδης: Επιστρέφει για τέταρτη φορά στο Costa Navarino Open



