ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σαρωτικός ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. με 7 χρυσά μετάλλια και πλασαρίσματα στις 8άδες

   Μεγαλειώδη εμφάνιση των αθλητριών του Φιλίππου Βέροιας  στο διεθνές τουρνουά ROYAL CROW που πραγματοποιήθηκε από 23-5-2019 ως 25-9-2019 στη Θεσσαλονίκη.

 Τον αγώνα ξεκίνησαν οι μικρές  πρωτοεμφανιζόμενες Προπαγκορασίδες  (2011-2012) Κωνσταντινίδου Ευαγγελία, Λουκίδου Ευαγγελία,  Ορφανίδου Ξένια, Στασινού Λήδα, Στεργιοπούλου Βεατρίκη,  Τσακυρίδου Μαρία ,Χαραλαμπίδου Ειρήνη, από το τμήμα της Κοζάνης Τσιμινάκη Μαριάννα και η πιο μικρή αθλήτρια του αγώνα Θεοχάρη Κωνσταντίνα (2015)  με πρόγραμμα χωρίς όργανο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ,παρά το άγχος της πρώτης φοράς  ,ήταν υπέροχες ,δίνοντας πολλές ελπίδες στον σύλλογο τους για το μέλλον !!!

     Συνέχισαν οι παγκορασίδες (2010-2009) Β Level  Η Ελμασλάρι Μαρίλια(2010) κατετάγει 1η  στο σχοινί  και πήρε χρυσό μετάλλιο

   Στην ίδια κατηγορία η Πασχαλίδου Ηλιάνα (2010) κατετάγει 3η στο σχοινί και πήρε χάλκινο μετάλλιο !!

 Στην ίδια κατηγορία επίσης η Τσακυρίδου  Παρασκευή (2010)έπαιξε ένα πολύ όμορφο και σταθερό πρόγραμμα χωρίς όργανο αλλά πολλές ατυχίες στο πρόγραμμα της με το στεφάνι την άφησαν εκτός μεταλλίων.

Η παγκορασίδα 2ης χρονιάς (2009)Τσιαπράζη Κατερίνα έμεινε πολλούς μήνες εκτός προπονήσεων παρ όλα αυτά κατάφερε να πάρει την 4ηθέση στο σχοινί !!

 Η επόμενη που μπήκε στον αγώνα ήταν η παγκορασίδα 2ης χρονιάς (2009) Σαρρηγιαννίδου Μυρτώ Α Level  που μετά από ένα πολύ καλό πρόγραμμα στο χωρίς όργανο κατετάγει 6η και πολύ σταθερή στο πρόγραμμα με στεφάνι κατετάγει 5η δίνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον !!!!

Την επόμενη μέρα αγωνίστηκαν οι κορασίδες 1ης χρονιάς (2008) Α Level  Μιχαιλίδου Ελευθερία όπου και στα δυο όργανα που αγωνίστηκε κορύνες και στεφάνι, εκτελώντας σχεδόν άψογα προγράμματα βγήκε 1η  και στα δύο παίρνοντας 2 χρυσά μετάλλια!!!

Η κορασίδα 2ης χρονιάς (2007) Μακροδημήτρη Άρτεμις Α Level  επίσης  έκανε σχεδόν άψογα προγράμματα στις κορύνες και στο στεφάνι  και βγήκε 1η και 2η αντίστοιχα παίρνοντας ένα  χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο !!!!

   Η κορασίδα 2ης χρονιάς (2007)Χατζηιωάννου Νεφέλη Β Level  έδωσε τον καλύτερο της εαυτό  στα προγράμματα με μπάλα και στεφάνι αλλά ένας τραυματισμός που είχε την άφησε εκτός 8αδας (9η στην μπάλα και 10η στο στεφάνι)!

   Την επόμενη μέρα αγωνίστηκαν οι νεάνιδες και στα 4 όργανα (σχοινί, μπάλα, στεφάνι ,κορύνες). Η Αφένδρα Ευαγγελία νεανίδα 1ης χρονιάς  (2006) έκανε έναν υποδειγματικό αγώνα και κατέλαβε την 6η θέση στην μπάλα ,την 7η θέση στις κορύνες ,την 8η θέση στην κορδέλα και αρκετές ατυχίες στο σχοινί δυστυχώς την άφησαν εκτός 8αδας !!!

    Και η Κίατση Κατερίνα (2005) ήταν η μεγάλη νικήτρια του                                               ROYAL CROW κατέλαβε επάξια την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό (και στα 4 όργανα –ανάμεσα σε όλες τις νεανίδες) και πήρε το στέμμα του αγώνα και έγινε η βασίλισσα της διοργάνωσης !!!!!Εκτός από το στέμμα  ήταν  1η στην κορδέλα ,1η στις κορύνες ,1η στην μπάλα και 2η στο σχοινί !!!!!!!!!Απολογισμός 4 χρυσά και 1 ασημένιο!!!!

  Συγχαρητήρια ,καλή δύναμη  και καλή συνέχεια σε αθλήτριες  και προπονητικό team (Μωυσιάδου Κατερίνα Χαβιαροπούλου Ηρώ, Παυλίδου Μαρία , Τζίμπουλα Δέσποινα  και στον χορογράφο Michail Gherman) καθώς και στον πρόεδρο του τμήματος

Κ. Παπανώτα Νίκο!!!