- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1238 φορές
Χρυσή Βαλκανιονίκης η Ίλζε Λογδανίδου!
Μεγάλη επιτυχία για τον στίβο της Νάουσας και της Ημαθίας, καθώς η Ίλζε Λογδανίδου , πρωταθλήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιείται στην πόλη Cluj της Ρουμανίας.
Η 20χρονη αθλήτρια και κόρη της παλιάς πρωταθλήτριας της Νάουσας Ίνας Παγκαλίδου η οποία είναι και η προπονήτρια της ουσιαστικά συνέχισε την παράδοση των μεγάλων διακρίσεων καθώς και ο αδελφός της Κώστας Λογδανίδης είναι ένας από τους καλύτερους δεκαθλητές της χώρα μας και θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Στίβου και τη Νάουσα στην Πορτογαλία ο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων.
Η Ίλζε Λογδανίδου έκανε 14.87 δευτερόλεπτα στα 100 μέτρα εμπόδια, 1,60μ. στο ύψος, 9,92μ. στη σφαίρα, 26.51 δευτερόλεπτα στα 200 μέτρα, 5,51μ. στο μήκος, 34,27μ. στο ακόντιο και 2.27.69 στα 800 μέτρα.
Πηγή: naousanews.gr
Σχετικά Άρθρα
-
«Διαμαντένιος» στις Βρυξέλλες ο Καραλής: Στην κορυφή του Diamond League ο Έλληνας πρωταθλητής! -
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Ξεκινούν οι προπονήσεις του τμήματος στίβου για τη νέα σεζόν -
Εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ για τον Βεροιώτη Γιώργο Κελεπούρη στο Μπέρμιγχαμ (vid) -
Βασιλιάς ξανά! Τέταρτο συνεχόμενο χρυσό στην Ευρώπη για τον απλησίαστο Μίλτο Τεντόγλου



