- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1209 φορές
Διεθνής Αγώνας Roller Ski αντοχής στον Αλιάκμονα
Την Παρασκευή 27/9 το απόγευμα, από ώρες 5 έως 7 και την Κυριακή 29/9 το πρωί, από ώρες 7 έως 2 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί Διεθνής Αγώνας RollerSki – sprint αντοχής, στον πεζόδρομο της αναρρυθμιστικής λίμνης Αγ. Βαρβάρας στον Αλιάκμονα.
Η ανακοίνωση του ΣΧΟ Βέροιας:
«Την Παρασκευή 27/9 το απόγευμα, από ώρες 5 έως 7, λόγω διεξαγωγής του Διεθνή Αγώνα RollerSki – sprint αντοχής, ο πεζόδρομος της αναρρυθμιστικής λίμνης Αγ. Βαρβάρας στον Αλιάκμονα, θα είναι κλειστός για άλλες δραστηριότητες, εκτός της οργάνωσης και παρακολούθησης του αγώνα, μετά το 2ο χιλιόμετρο.
Για τον ίδιο λόγο, την Κυριακή 29/9 το πρωί, από ώρες 7 έως 2 το μεσημέρι, θα είναι δεσμευμένος όλος ο πεζόδρομος, από την αρχή του.
Η είσοδος είναι δωρεάν και παρακαλούνται οι θεατές να στέκονται στην άκρη του πεζοδρόμου».
Σχετικά Άρθρα
-
Αθλητικές Μεταδόσεις (29/09): Πού θα δείτε Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός, Άρη στο EuroCup, Ισπανία, Αγγλία και EuroLeague -
Αθλητικές Μεταδόσεις Δευτέρας (28/09): Ντέρμπι στο Nations League, μάχη για Κύπρου και διπλές μονομαχίες "Δικεφάλων" -
Αθλητικές Μεταδόσεις Κυριακής (27/09): Γερμανία – Ελλάδα, τελικός Super Cup Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Σερβία – Ολλανδία -
Αθλητικές Μεταδόσεις Σαββάτου (26/09): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Nations League και Formula 1



