
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1001 φορές
Δύο "αστεράκια" ανατέλλουν στον ΑΟΡΓ Βέροιας
Από πέρσι έδειξαν ότι θα είναι πρωταγωνίστριες οι παγκορασίδες αθλήτριες της Κικής Χωματά, Τσιφτσή Ιωάννα & Μπόφτση Μαρίνα.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Η ΤΣΙΦΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ.
Θαυμάσια εμφάνιση από την Ιωάννα στον προκριματικό αγώνα που διεξήχθη στη Θες/νίκη. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό και την 2η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι και μπάλα, 5η θέση στο ελεύθερο και 4η στο σχοινάκι.
ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΦΤΣΗ ΜΑΡΙΝΑ.
Πραγματοποιώντας θαυμάσιες εμφανίσεις στα τρία από τα τέσσερα όργανα, 2η στο ελεύθερο, 3η στο στεφάνι και 5η στο σχοινάκι. Βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στην 3η θέση, διεκδικώντας ακόμη και την πρωτιά. Ήρθε όμως το άτυχο πρόγραμμα με την μπάλα δίνοντάς την μικρή βαθμολογία και κατατάσσοντάς την αρκετά χαμηλά στην κατάταξη του Σύνθετου Ατομικού.
Πιστεύουμε και ευχόμαστε οι δύο αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ να πραγματοποιήσουν , τα δύσκολα προγράμματά τους με επιτυχία , στους τελικούς αγώνες της Θες/νίκης και να βρεθούν και οι δύο μέσα στα μετάλλια.
Σχετικά Άρθρα
-
Οι επιδόσεις των αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας στον Διεθνή αγώνα του Μετσόβου
-
Με σκληρή δουλειά στο Μαυροβούνιο ο Γιάννης Αβραμίδης πριν την Ινδία
-
Στην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα Στίβου ο Ζησίδης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας
-
Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας