ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με πλήρη σύνθεση το "Εν Σώματι Υγιεί" στο Παν. Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2023

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας κλείνει η αυλαία των συμμετοχών του σωματείου μας σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2023. 

Το τριήμερο 7-9 Ιουλίου 2023, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας θα συμμετέχει με πλήρη σύνθεση.

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στο Ατομικό των κατηγοριών τους και ανά δύο στα Διπλά. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι αθλητές:

1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης - Ατομικό ΤΤ6

2. Μαύρης Λευτέρης - Ατομικό ΤΤ6

3. Δημητρακόπουλος Γιάννης - Ατομικό ΤΤ8

4. Τσιάμης Θεολόγος - Ατομικό ΤΤ8

Στα Διπλά Ανδρών θα αγωνιστούν:

Κατηγορία MS14 --> Καραγιάννης/Μαύρης

Κατηγορία MS18 --> Δημητρακόπουλος/Τσιάμης

Αρχηγός Αποστολής ορίστηκε ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Προπονητής Επιτρ. Αντισφαίρισης και πρ. Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας Para Table Tennis.Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα επιστρέψει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο βεροιώτης αθλητής με αναπηρία Κάπας Κωνσταντίνος, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του Τριπτόλεμου Ελευσί νας. Πρόκειται για την τελευταία επίσημη διοργάνωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και ευελπιστούμε να είναι το επιστέγασμα μιας έτσι και αλλιώς επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/07/para-table-tennis-2023.html