ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συμμετοχή αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων

Για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πάτρας από την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων, το φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας (21-24.Σεπτεμβρίου).

Σκοπός του ήταν να αναδείξει και να προβάλει το σπουδαίο έργο των φορέων της κοινωνίας των πολιτών, των συλλόγων ΑμεΑ και του περιβάλλοντός τους. Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή είχε και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός, πραγματοποίησε τις δύο πρώτες μέρες του Φεστιβάλ ενημέρωση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων σε Δημοτικά σχολεία της Περιφέρειας.

Οι επιδείξεις στους μαθητές αφορούσαν τα Παραολυμπιακά Αθλήματα Μπότσια, Επιτραπέζια Αντισφαίριση με τη συνεργασία της ΕΦΟεΠΑ από την πρωταθλήτρια Ευανθία Μπουρνιά και τον Λευτέρη Μαύρη (του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας) και Αντισφαίριση με Αμαξίδι.. Οι μαθητές μετά τη γνωριμία τους με τα αθλήματα και τους αθλητές τόνισαν με ενθουσιασμό ότι με ανυπομονησία περιμένουν την 28η Αυγούστου 2024 που θα αρχίσουν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 ώστε να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα.

Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/09/3.html