ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελείωσε μία ακόμη αγωνιστική σεζόν για την Γυμναστική Ένωση Νάουσας

Μία ακόμη αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της για την Γυμναστική Ένωση Νάουσας, με τον σύλλογο να κάνει έναν απολογισμό με ανάρτησή του στα social media.

Αναλυτικά:

2024…ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ …

Άλλη μία αγωνιστική σεζόν τελείωσε ….Σχεδόν τελείωσε γιατί απομένει ένας ακόμα αγώνας που θα γίνει τον Οκτώβριο στο στάδιο μας τα "Κωνσταντινιδεια" …

Η αγωνιστική μας δράση ξεκίνησε τον Ιανουάριο με την συμμετοχή των αθλητών μας σε αγώνες κλειστού στίβου και ολοκλήρωση αυτών των αγώνων τον Φεβρουάριο με την συμμετοχή μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η θερινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε στα τέλη Μάρτη και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

Η αγωνιστική παρουσία με την συμμετοχή των αθλητών-τριων μας σε 27 αγώνες όλων των κατηγοριών που πήραν μέρος σε περιφερειακούς αγώνες, σε διασυλλογικά και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα … κατάφεραν να κατατάξουν τον σύλλογο για άλλη μια φορά στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα 400 σωματεία του ΣΕΓΑΣ …. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλια σε Πανελλήνιους αγώνες και πολλές θέσεις στην τελική 12αδα των πανελληνίων αγώνων. Αυτό που δίνει όμως δύναμη και διάθεση (..στους προπονητές) είναι ότι στις μικρές ηλικίες υπάρχουν μία ομάδα καλών αθλητών που με τις επιδόσεις τους δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει!!!!

Η αρχή των προπονήσεων έγινε από τον Σεπτέμβριο του 2023 και πέρασαν έντεκα μήνες προπόνησης ως τον Ιούλιο του 2024 με σκληρή καθημερινή δουλειά... με ανάμεικτα συναισθήματα...ώστε να πραγματοποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα….και.. ήρθε ο Αύγουστος, ο μήνας ξεκούρασης, ανασυγκρότησης που θα χαλαρώσουμε βλέποντας στην τηλεόραση ένα πλούσιο σε στίβο πρόγραμμα λόγω των Ολυμπιακών αγώνων που γίνονται στο Παρίσι .

…. Προπονητές και αθλητές έρχεται σε λίγο ο Σεπτέμβρης , μήνας εκκίνησης της νέας αθλητικής σεζόν 2024-25 ..γεμίζουμε λοιπόν τις ‘’μπαταρίες’’ μας για την καινούργια αγωνιστική χρονιά που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, για νέες επιτυχίες και νέα συναισθήματα, επίσης εδώ πρέπει να αναφέρουμε και την νέα αρχή με νέες εμπειρίες στους αθλητές-μαθητες μας που πέρασαν και θα είναι φοιτητές στις νέες τους πόλεις... καλή σταδιοδρομία και με την ευχή να συνεχίσετε να γυμναζεστε .

Στους αθλητές μας ..στους προπονητές μας( Antonis Bolas, Giannis Nousis, Ina Pagkalidou , Καλλιόπη Μυλωνά, Ίλζε Λογδανίδου , Kostas Logdanidis)….στους φίλους συνεργάτες προπονητές …στα μέλη του συλλόγου, στους γονείς… και σε όλους τους φίλους που βοηθάνε σε αυτήν την προσπάθεια , τους ευχόμαστε καλή δύναμη για την καινούρια αθλητική χρονιά με περισσότερες και καλύτερες επιτυχίες .

Πάμε Γ.Ε.Ν. γιατί η Γ.Ε.Ν. είναι οικογένεια,

Πάμε στίβο γιατί ο στίβος είναι η βάση όλων των αθλημάτων.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ Η ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2024-25

Γ.Ε.ΝΑΟΥΣΑΣ