
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1436 φορές
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζόκοβιτς στα ημιτελικά με μεγάλη ανατροπή, άφησε εκτός συνέχειας τον Τσιτσιπά
Το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά αξεπέραστο για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Αυτή την φορά στους προημιτελικούς του τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου ο Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ του Έλληνα πρωταθλητή (6-3, 7-6) και πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα του απλού ανδρών, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Μουζέτι.
Ο 25χρονος πρωταθλητής είχε μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά του να οδηγήσει το παιχνίδι σε τρίτο σετ και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη, αλλά όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν, ενώ όλα μοιάζουν να κυλούν ιδανικά για εκείνον, ξαφνικά ανατρέπονται τα πάντα!
Έτσι και σήμερα στο Παρίσι, στον προημιτελικό απέναντι στον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε άνετα το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στο δεύτερο ένιωσε κάποιο τράβηγμα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε το παιχνίδι.
Ο Τσιτσιπάς έκανε ότι ήθελε στο κεντρικό κορτ του Roland Garros, καθώς προηγήθηκε με 4-0 και 5-2 κι όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσει! Κι, όμως, ο «Νολε» με απίστευτα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να φτάσει στο 5-5 και αργότερα στο τάι μπρέικ να επικρατήσει με 7-6 (3) και μετά από 2 ώρες να «σφραγίσει» την παρουσία του στην ημιτελική φάση Ολυμπιακών Αγώνων σε 4η συνεχόμενη διοργάνωση.
filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Οι Κοινοτικοί χώροι άθλησης στο Σέλι περιμένουν μικρούς και μεγάλους
-
Με μετάλλια και γεμάτες εμπειρία επέστρεψαν από τη Λάρισα οι ομάδες Αισθητικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας
-
Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης
-
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντιόγκο Ζότα!!!