Eurokinissi
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1094 φορές
Στην οκτάδα η Εθνική πόλο γυναικών, “βυθίζοντας” τη Γαλλία
Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έκαναν το καθήκον τους, κέρδισαν τις "τρικολόρ" (έμειναν εκτός της νοκ άουτ φάσης) με 11-4 και βρίσκονται στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο γυναικών.
Η Ελλάδα δεν έθελξε με την απόδοσή της, όμως στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο, έδειξε την ποιότητά της, επικρατώντας των γηπεδούχων με διαφορά εφτά τερμάτων.
Η “γαλανόλευκη” στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί κόντρα στην ισχυρή Αυστραλία, η οποία τερμάτισε πρώτη στον δικό της όμιλο.
Αν επικρατήσει η Εθνική μας ομάδας επί των αντιπάλων τους, στα ημιτελικά του θεσμού, θα παίξει με τον νικητή Ουγγαρία-ΗΠΑ.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 4-6, 4-11
Σχετικά Άρθρα
-
Κατάταξη Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ 2025: Στην 10η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" -
Ο Δήμαρχος Νάουσας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές της "Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα" για το 2025 -
Ξεκίνημα αγωνιστικής χρονιάς για τον ΟΚΑ Βικέλα Βέροιας με ανώμαλο δρόμο -
Σέλι: παρασκήνιο, επιλογές και το στοίχημα της επόμενης μέρας







