- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 567 φορές
Χρυσός ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου!
Την πρώτη θέση στο επί κοντώ κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Άπελντορν της Ολλανδίας με καλύτερο άλμα στα 5.90μ.
Ο Καραλής μοιράστηκε το βάθρο με τον Ολλανδό Μέννο Βλον καθώς είχαν τις ίδιες προσπάθειες στον αγώνα ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σόντρε Γκούτορμσεν με 5.90 μ.
Ο Έλληνας αθλητής άρχισε τον αγώνα του από τα 5.60μ, ύψος που πέρασε άνετα με ένα ψηλό άλμα, άφησε τα 5.70μ. και ξεπέρασε με ευκολία και τα 5.80μ δείχνοντας αποφασισμένος να προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του ξανά.
Στη συνέχεια, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 5.85μ όπου χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για τα περάσει ενώ στα 5.90μ πέρασε με άνεση. Ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τρία άκυρα άλματα στα 5.95μ.
Σχετικά Άρθρα
-
Ο σοκαριστικός τραυματισμός, ο Γολγοθάς της αποκατάστασης και η χείρα βοηθείας που δεν ήρθε ποτέ -
Σπάει τα κοντέρ η Βέροια – Η άμυνα "φαινόμενο" στην Ευρώπη! -
Στην Προ Παραολυμπιακή ομάδα για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς ο Κ. Πετράκης -
Από τη Bodo Glimt και την Mjallby στη Βέροια… ένα Project δρόμος!








