Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Καραλής γράφει ξανά ιστορία - Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο Καραλής γράφει ξανά ιστορία - Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο Εμμανουήλ Καραλής τα κατάφερε και πήρε το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του. Αυτό από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου. 

Στους αγώνες του Τόκιο, ο Έλληνας επικοντιστής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 6μ., επίδοση που του δίνει και το ασημένιο μετάλλιο. Στη συνέχεια του αγώνα ο πήχης τοποθετήθηκε στα 6μ.10, ύψος που πέρασε ο Ντουπλάντις, αλλά όχι ο Καραλής.

Έτσι, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 6μ.15. Πέρασε ο Ντουπλάντις και ο Έλληνας πρωταθλητής τοποθέτησε το πήχη στα 6μ.20, για μία προσπάθεια που του είχε απομείνει. Δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν η πρώτη φορά που τέθηκε αντιμέτωπος σε αυτό το ύψος.

Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό και στη συνέχεια κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (ήταν 6μ.29), τοποθετώντας τον πήχη στα 6μ.30, τα οποία πέρασε με την 3η προσπάθεια!

πηγή: filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS