- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1664 φορές
Τέταρτος ο Μόσχος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Power Lifting
Το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δυναμικού τριάθλου Power Lifting διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νεάπολης- Συκεών, στις 24/11/13.
Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε η ομάδα "SPARTACUS SILVER" με προπονητή τον Ευάγγελο Χαλκιά του Κωνσταντίνου ο οποίος με την όρεξη και την αγάπη για τον αθλητισμό που τον διακρίνει κατάφερε να κατεβάσει τον αθλητή Μόσχο Ραφαήλ του Ευαγγέλου και να κατακτήσει την 4η θέση στην κατηγορία των 75kg.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δυναμικού τριάθλου ο αθλητής Μόσχος Ραφαήλ κατάφερε να σηκώσει σε μικρό χρονικό διάστημα 310 kg ως άθροισμα (90kg Σκοοτ, 80kg οριζόντιος πάγκος, 140kg Άρσεις Θανάτου). Το team SPARTACUS SILVER έχει μέλλον και όραμα.
Σχετικά Άρθρα
-
Σε Αυστρία και Ελβετία ο Πετράκης του Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας για αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Παρα Χιονοσανίδας -
Ανοιξε το χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια -
2ος αγώνας δρόμου για την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου "Εις το Όνομα του Άλκη" -
Ανασκόπηση 2025: Το kerkidasport.gr θυμάται τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές στην Ημαθία