ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ενημερωτική εγκύκλιος διεξαγωγής του Εθνικού Πρωταθλήματος Τετράθλου - Quadrathlon

Στην Ραφήνα Αττικής διεξήχθη το Εθνικό πρωτάθλημα Τετράθλου στις 5 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων συνεργασίας των σωματείων Α.Ο. Ν. Μακρής, Α.Σ. Διαγόρας και της Ε.ΟΜ.Τ.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο κλειστό στάδιο της Ραφήνας με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΠ και Δήμου Πικερμίου Ραφήνας.

Το πρωτάθλημα άρχισε στις 9:30 με τις ηλικίες των Παμπαίδων Πανκορασίδων και Παίδων Κορασίδων και ολοκληρώθηκε με τις κατηγορίες των Εφήβων Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών. Σημαντική παρουσία των γονέων, κυρίως των μικρών αθλητών αθλητριών, δίδοντας μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα αλλά και υποστήριξη στα πρώτα αθλητικά βήματά τους. Η διάρκεια των εκδηλώσεων ήταν στα προβλεπόμενα όρια και σημαντικός παράγοντας ήταν η πολύ καλή διοργάνωση των τοπικών σωματείων αλλά και του χώρου του σταδίου.

Χρησιμοποιήθηκε ο αθλητικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός της Ομοσπονδίας από τους διαιτητές κριτές, ενώ το πρωτάθλημα άρχισε ταυτόχρονα σε τέσσερα ρινγκ (τερέν).  Η ζύγιση των αθλητών αθλητριών έγινε σε δύο περιόδους βοηθώντας έτσι τους συμμετέχοντας την ημέρα των αγώνων.   

Στην εκδήλωση από πλευράς επισήμων παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Πιστικίδης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, κ. Γιώργος Δουβίτσας, ο Αντιδήμαρχος κ. Βλαχάκης Πέτρος και το Δ.Σ. της Ε.ΟΜ.Τ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ μετά την επιτυχή έκβαση των αθλητικών εκδηλώσεων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

-       Τα Σωματεία, γονείς και αθλητές - αθλήτριες για την συμμετοχή τους..

-       Τους παράγοντες των σωματείων για την σημαντική βοήθεια στησίματος του Σταδίου με τα μηχανήματα των αγώνων και κάθε είδους εξοπλισμού.

-       Το προσωπικό του Σταδίου.

-       Τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου για την ουσιαστική προσφορά τους στην διοργάνωση. Τέτοιες ενέργειες ανεβάζουν το αθλητικό επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού. Ο τοπικός αθλητισμός είναι ένα θεμελιώδες ΄΄λιθαράκι΄΄ για την ποθητή ανάπτυξη, είναι η αίσθηση ότι έτσι βιώνει το αθάνατο ολυμπιακό πνεύμα.