ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησαν το Ναύαρχο Βότση τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας

Με μεγαλειώδη εμφάνιση τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, κατέβαλαν σε ένα όμορφο παιχνίδι, την πολύ καλή ομάδα του Ναυάρχου Βότση Θεσσαλονίκης με 3-1 σετ.

Η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό και ψυχολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Βέροιας που απέδειξε οτι μπορεί να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης από οποιαδήποτε ομάδα του ομίλου.

Τα κορίτσια της Βέροιας μπήκαν δυναμικά  στο παιχνίδι και κατάφεραν από την αρχή να δείξουν οτι αυτές θα είναι οι νικήτριες παρόλο που βαθμολογικά η φιλοξενούμενη ομάδα είναι σε υψηλότερη θέση.

Πολλοί φίλαθλοι παραβρέθηκαν στον αγώνα, απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα και στήριξαν την τοπική ομάδα.

Τα σετ 25-20, 28-26, 18-25 και 25-23.

Από τις νικήτριες ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Μοσχά Παναγιώτα, Τσιούχα Χρυσάνθη, Γαλλίκα Σοφία και Τσιάμη Φρειδερίκη η οποία επανέκαμψε στην βασική ομάδα μετά από πολύμηνη απουσία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Τσιούχα Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγιώτα, Κυριακίδου Γιώτα, Γαλλίκα Σοφία, Τσιάμη Φρειδερίκη, Κυριαζάκη Λίλα, Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Ντακοπούλου Χρυσούλα, Κρομμύδα Κατερίνα, Μόσχου Σουλτάνα, Τσιλίκα Ειρήνη, Τσαουσοπούλου Ξένια, Τσιόγκα Ανδρομάχη.