ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σπούδασε με υποτροφία στην Αμερική

Τη δυνατότητα για δωρεάν σπουδές στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής προσφέρουν στους νέους της περιοχής μας τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας Ι. Σαφαρίκα – Ι. Μπαρμπαρούση με το πρόγραμμα «Studies in America» καινοτομώντας για ακόμη μία φορά στον χώρο της εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα προσφέρει πρόσβαση σε μαθητές/αθλητές υψηλών επιδόσεων σε μία από τις χιλιάδες υποτροφίες που χορηγούνται από τα Αμερικανικά Πανεπιστήμια και οι οποίες μπορούν να καλύψουν πλήρως ή μερικώς την χρηματοδότηση των σπουδών τους στις ΗΠΑ.

Η μεγάλη εμπειρία των Εκπαιδευτήριων Βέροιας στο χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, αλλά και ο γόνιμος και έντονος προβληματισμός για τις αντιξοότητες και την ανασφάλεια του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και τις παρούσες δυσχερείς οικονομικές συνθήκες μας ώθησαν να βρούμε και να παρουσιάσουμε μια εναλλακτική λύση σπουδών. Σπουδές με πλήρη ή μερική (έως και 100%) υποτροφία στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής για τους μαθητές μας με εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις.

Εξερευνώντας τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Ακαδημαϊκός τομέας στις ΗΠΑ, διαπιστώσαμε ότι ΟΛΑ τα παιδιά με καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, χωρίς International Baccalaureate (IB) έχουν την δυνατότητα, με την κατάλληλη προετοιμασία από εμάς και τη δημιουργία προσωπικού φακέλου, να διεκδικήσουν μια θέση σε αμερικανικό Πανεπιστήμιο για αθλητική ή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία με εξαιρετικά ευοίωνες συνθήκες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τι προσφέρουμε

Βελτιώνουμε διαχρονικά τις αθλητικές και μαθητικές επιδόσεις του αθλητή/μαθητή μας, παρακολουθούμε την Ακαδημαϊκή του εξέλιξη και παράλληλα εμπλουτίζουμε και αναβαθμίζουμε τις γνώσεις του στην Αγγλική γλώσσα προκειμένου να ενισχύσουμε την δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας στο σύνολο των κολλεγίων και Πανεπιστημίων στις ΗΠΑ. Δέσμευση μας η επιτυχία και η εξέλιξη των μελλοντικών αθλητών και επιστημόνων μας.

Γιατί να σπουδάσω στις ΗΠΑ με τη συνδρομή των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας

Στα Εκπαιδευτήρια Βέροιας πιστεύουμε ότι είναι προσιτή η δωρεάν πραγματοποίηση σπουδών με χορήγηση υποτροφίας στις ΗΠΑ για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές που φιλοδοξούν να φοιτήσουν, εφόσον προετοιμαστούν κατάλληλα. Κάνουμε όλη την απαραίτητη έρευνα προκειμένου να διασφαλιστούν τα καλύτερα κολλέγια και Πανεπιστήμια που ταιριάζουν στο Αθλητικό και Ακαδημαϊκό profile του κάθε μαθητή.

Παρακολουθούμε τα παιδιά ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς τομείς:

1. Στην Ακαδημαϊκή τους εξέλιξη και τα προωθούμε να καταφέρουν να έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στα μαθήματά τους.

2. Στο να καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα πτυχίο που θα πιστοποιεί ότι γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα επαρκώς και

3. Παρακολουθούμε, προτείνουμε και βελτιώνουμε μέσω του συστήματος sportscout τα παιδιά όσον αφορά την αθλητική τους εξέλιξη ώστε βελτιώνοντας τα να τα καταστήσουμε όσον το δυνατόν γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικά.

Βοηθάμε να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα και το άγχος του πρωτόγνωρου και αγνώστου παράγοντα σε μέγιστο βαθμό, τόσο για τους μαθητές / αθλητές όσο και για τους γονείς.

Δεσμευόμαστε για την επίτευξη όσο το δυνατόν υψηλότερης υποτροφίας. Προσπαθούμε για το maximum των οικονομικών στόχων ώστε να υπάρχει η όσο το δυνατόν μικρότερη οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Φροντίζουμε τα κολλέγια και τα Πανεπιστήμια που θα προτείνουμε να ανταποκρίνονται στις δυνατότητες των παιδιών ικανοποιώντας και την αγωνία τους για μια επιλογή που θα τους εξασφαλίσει το επαγγελματικό τους μέλλον αλλά συγχρόνως και την επιθυμία τους να συνεχίζουν να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

ΠΤΥΧΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Ελάτε να ενημερωθείτε στα Εκπαιδευτήρια Βέροιας, 1ο χλμ Βέροιας – Άμμου, τηλ. 2331075490 (εσωτ. 11 ή 54), κιν. 6978337982, www.iev.gr, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.