ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυλαία της αγωνιστικής σαιζόν 2015-16 για τον ΓΑΣ καράτε 'Ερμής Βέροιας'

Η αυλαία για τους μαθητές και τους προπονητές του ΓΑΣ καράτε "Ερμής Βέροιας", για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, έπεσε.

Τρεις μεγαλειώδεις επιδείξεις στο κατάμεστο "θεατράκι" της Αγ. Παρασκευής στις 12 Ιουνίου, στην Αγ. Μαρίνα στις 14 Ιουνίου και στο Ελατοχώρι Πιερίας στις 18 Ιουνίου, ολοκλήρωσαν την τρέχουσα αγωνιστική σαιζόν με τη συμμετοχή των μαθητών σε όλους τους αγώνες που έλαβαν χώρα φέτος στη Βόρεια Ελλάδα.

Τις άριστα οργανωμένες επιδείξεις από την προπονήτρια Μαρία Τσιλιγκερίδου, τους βοηθούς προπονητές της και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ Καράτε "Ερμής Βέροιας", τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιπεριφερειαρχές και δημοτικές Αρχές, πλήθος τοπικών Αρχών, παραγόντων, φορέων και εκκλησιαστικών εκπροσώπων, η επιτροπή ΕΛΟΚ Β. Ελλάδος καθώς και γονείς, φίλοι και συγγενείς των μαθητών που κατά γενική ομολογία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μετά τις "μάχες" πάνω στο "τατάμι", στις παραπάνω επιδείξεις σειρά είχε η διασκέδαση των μαθητών και των γονέων τους στο μεγάλο πάρτι της 15 Ιούνη, σε γνωστό πολυχώρο μας.

Το ξεφάντωμα των μαθητών του συλλόγου κράτησε μέχρι "τελικής πτώσεως" και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού την 1η του Σεπτέμβρη για μια ακόμη δυναμική χρονιά.

Η ευχή όλων είναι:  "Καλό καλοκαίρι"!!!!