- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 876 φορές
Στο 2ο Προπονητικό Camp Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αθλητής του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ
Στο Σοφικό Κορινθίας βρίσκεται ο αθλητής της ομάδας Para Table Tennis του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης (ΤΤ6) για να συμμετέχει από τις 11 εώς τις 21 Αυγούστου στο 2ο Προπονητικό Camp Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργανώνει ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Καλλίνικος Κρεάνγκα και οι συνεργάτες του.
Το Camp εκτός από τις πολλές ώρες εξάσκησης στο τραπέζι, περιλαμβάνει προπονήσεις Φυσικής Κατάστασης και Ενδυνάμωσης, προπόνηση στο νερό καθώς και προβολές αγωνιστικών και προπονητικών βίντεο.
Ο αθλητής μας, που φέτος κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ομαδικό ΤΤ6-ΤΤ10 με την ομάδα του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, προπονείται μαζί με άλλους 15 φερέλπιδες αρτιμελής αθλητές του αθλήματος -είναι ο μοναδικός συμμετέχων με κινητική αναπηρία- ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση για προπονητικό camp της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ, που έχει επιλεχθεί και θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.
Σχετικά Άρθρα
-
Η Νάουσα υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων -
Στο Δημαρχείο Βέροιας η πρωταθλήτρια Judo Ελένη Ταξίδου -
Αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στον Εθνικό Σχεδιασμό Παρα Αθλημάτων για το 2026 -
Ορατόριο Ελπίδας: Μια βραδιά αφιερωμένη στον πρωταθλητή frame running Γιάννη Αβραμίδη








