
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1079 φορές
ΒΟΛΕΙ: Καταπληκτικά τα κορίτσια του Ποσειδώνα
Αποφασιστικά, ψύχραιμα και σοβαρά, με υψηλή τεχνική κατάρτιση, νίκησαν στο ΔΑΚ Μακροχωρίου τον Αρχέλαο Κατερίνης, ομάδα υψηλότερης κατηγορίας με 3-1 σετ και τον απέκλεισαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όλα τα κορίτσια της Βεροιώτικης ομάδας ήταν εξαιρετικά και έδειξαν ότι φέτος θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα, απόλαυσαν ένα ωραιότατο θέαμα και στο τέλος χειροκρότησαν τις νικήτριες. Τα σετ 19-25, 25-17, 25-20 και 25-21.
Από τις νικήτριες δεν υπάρχει παίκτρια που να υστέρησε, ιδιαίτερα διακρίθηκαν όμως οι Τσιούχα Χρυσάνθη η Ντακοπούλου Χρυσούλα και η Τσιάμη Φρειδερίκη.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Κυριακίδου Γιώτα,Τσιάμη Φρειδερίκη, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Κυριαζάκη Χαρίκλεια , Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Βενετικίδου Αγάπη, Τσιούχα Μ, Ζησιού Κορνηλία, Ανδρονικίδου Φ, Κοντοπούλου Μαρία, Τσέα Μαρία
Σχετικά Άρθρα
-
"Η μεγαλύτερη αναπηρία είναι να μην έχεις θέληση" λέει η βεροιώτισσα Λουκία Κασαμάκη
-
Κλειστό λόγω αργίας το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας την Παρασκευή 15/08
-
Με ρεκόρ χρονιάς και αξιοπρεπή εμφάνιση έκλεισε η φετινή σεζόν για τον στίβο της Βέροιας
-
Φοβερός Μανόλο: Πέρασε τα 6.08, επίδοση που τον έφερε στην τέταρτη θέση όλων των εποχών στον κόσμο