ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με τις έδρες και το κίνητρο!

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο κουπόνι της Πέμπτης. Ωστόσο, ευκαιρίες βρίσκουμε και μάλιστα σε καλοπληρωμένες τιμές. Εμείς κρατάμε ένα από τα εγχώρια και ένα από την Ολλανδία.

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός

Τα μεγάλα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, την επηρεάζουν και στο αγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία της πέντε παιχνίδια. Τουλάχιστον, ήταν μαχητική την περασμένη Κυριακή στα Χανιά, αποσπώντας το 0-0 από τον Κισσαμικό. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έχει ξεκάθαρα το μυαλό του στο πρωτάθλημα, από όπου έρχεται από την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Αμφότεροι βρίσκονται στους τρεις βαθμούς, με τους Βοιωτούς να βολεύονται και με την ισοπαλία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Σε κάθε περίπτωση, οι Αχαιοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται περισσότερο για την πρόκριση. Για αυτό θα πάμε με τον 1 DNB τους.

Φέγενορντ – Ουτρέχτη

Κόντρα στη Φορτούνα Σίταρντ έκανε μια από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα με σκορ 2-0. Η εικόνα της ήταν αυτή που προβλημάτισε και μάλιστα, βάσει της εξέλιξης του ματς, θα πρέπει να νιώθει και τυχερή που δεν δέχθηκε άλλα γκολ. Στον αντίποδα, η Ουτρέχτη εδραιώθηκε στην τετράδα με το 3-2 επί της Χέρενφεν. Η εβδομάδα που διανύει είναι... φωτιά, αφού ακολουθεί το εντός έδρας με τον Άγιαξ. Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι ζητάνε το ξέσπασμα και είναι σχεδόν απίθανο να γκελάρουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδια. Θα πάμε με τον άσο της besthop και θα τον συνδυάσουμε με το over 2.5 για να γίνει πιο ελκυστικός.