ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξυπνούν μνήμες… αποκλεισμού

Την καλημέρα μου στην παρέα του bet-hoven! Οι επιλογές για ποντάρισμα την Τετάρτη παραμένουν περιορισμένες, αφού δεν υπάρχει δράση σε όλα τα πρωταθλήματα ακόμα, μεσοβδόμαδα όπως τώρα, δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, επομένως συμβιβαζόμαστε με αγώνες Κυπέλλου. Άλλωστε, θεωρώ ότι πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για ποντάρισμα, αρκεί να τις «δούμε»!

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Ενδιαφέρον σημείο, βγαίνει από το παιχνίδι της Τζιρόνα με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επισημαίνω ότι τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε θα κριθούν στις ρεβάνς. Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο του «Τσόλο» Σιμεόνε δε θα παίξει με μοναδικό στόχο τη νίκη, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης, όμως γνωρίζουν ότι πρέπει να μοχθήσουν για να διασπάσουν την άμυνα των «Ροχιμπλάνκος». Η «Ατλέτι» παραμένει το φαβορί, όμως το 1.78 κρίνεται ανεπαρκές. Θα ποντάρω στο εύρος τερμάτων «2-3», με τη λογική ότι ακόμα κι αν δε σκοράρουν αμφότερες, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να πετύχουν δύο.

Δεύτερη επιλογή προκύπτει από το μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λεγανές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση… σκοραρίσματος απέναντι στους «Μερένγκες» καθώς τα τελευταία πέντε από τα συνολικά έξι ανεξαρτήτως έδρας, έληξαν με αμφίσκορο. Επίσης, οι «Πεπινέρος» απέκλεισαν πέρυσι τη Ρεάλ για το ίδιο θεσμό, με νίκη 1-2 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Οι γηπεδούχοι περνούν νέα αγωνιστική κρίση, η έλευση του Σολάρι δεν άλλαξε πολλά παρά μόνο στα πρώτα ματς. Παρότι είναι πρώτο παιχνίδι της σειράς, που ίσως κάνει τις δύο ομάδες περισσότερο προσεκτικές, εκτιμώ ότι έχει τύχη ακόμα ένα αμφίσκορο μεταξύ τους.

Μάθε στο Bet-hoven.netτα πάντα για τις sportingbet προσφορες