ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ταμείο με την «κόλαση» της Φρανκφούρτης και την... άμυνα της Άρσεναλ

Ημέρα Europa League η Πέμπτη, με τις πρώτες αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του θεσμού να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι της ημέρας. Πάμε με δύο πονταρίσματα σε καλοπληρωμένες αποδόσεις.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι

Ζουν το όνειρο τους στη Φρανκφούρτη φέτος, με την Άιντραχτ να έχει κάνει τεράστια υπέρβαση μέχρι εδώ. Τελευταίο της «θύμα» η Μπενφίκα, από την οποία ναι ηττήθηκε με σκορ 4-2 στη Λισαβόνα στο πρώτο ματς. Ωστόσο με το εντός έδρας 2-0 την έστειλε στο καναβάτσο και πανηγύρισε σπουδαίο πρόκριση. Βέβαια, η πορεία της στο Europa της έχει κοστίσει στα εγχώρια, αφού διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στο πιο πρόσφατο ματς της, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Χέρτα. Παραμένει ωστόσο στην 4η θέση. Από την άλλη, θεωρητικά πιο εύκολο ήταν το έργο της Τσέλσι. Επικράτησε με σκορ 1-0 της Σλάβια στην Πράγα και μπορεί να τα βρήκε σκούρα στη ρεβάνς, το τελικό 4-3 ωστόσο την έστειλε στα ημιτελικά. Στην Premier δίνει μάχη για μια θέση στην τετράδα, κάνοντας σημαντικό βήμα για να τα καταφέρει με το 1-1 στην έδρα της Γιουνάιτεντ, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα την διατήρησε στην 4η θέση. Οι «μπλε» είναι φαβορί για την πρόκριση, η πολύ δυνατή «Commerzbank-Arena» ωστόσο, είναι σοβαρός λόγος να την κοντράρουμε. Αξίζει ο 1DNB των Γερμανών και θα τον αγοράσουμε.

Άρσεναλ – Βαλένθια

Έκανε τα απολύτως απαραίτητα στην προηγούμενη φάση η Άρσεναλ για να καταφέρει να φτάσει ως εδώ. Το 2-0 του Λονδίνου της έδωσε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης επί της Νάπολι. Στη ρεβάνς της Ιταλίας ήταν αυτή που έπρεπε, βρήκε γκολ και με το τελικό 1-0 εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά. Από τότε βέβαια, μεσολάβησε ήττα που μπορεί να της κοστίσει στη μάχη της τετράδας στο πρωτάθλημα. 3-0 εκτός έδρας από τη Λέστερ και βρίσκεται στο -2 από την Τσέλσι και την 4η θέση. Την ίδια ώρα, η Βαλένθια ήταν η νικήτρια του ισπανικού «εμφύλιου» της προηγούμενης φάσης. Επιβλήθηκε με σκορ 3-1 εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ και 2-0 εντός, χρησιμοποιώντας μάλιστα παίκτες από τον πάγκο. Το αποψινό ματς βέβαια, το έχει καιρό στο μυαλό της, με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα να γνωρίσει εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από την Εϊμπάρ. Οι «νυχτερίδες» χάνουν σημαντικά από τη δύναμη τους στο δρόμο. Από τη στιγμή που και η Άρσεναλ έχει ζητήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, πάμε με το καλοπληρωμένο over 2.5.

Στο foxbet.gr θα βρεις προγνωστικά στοιχήματος και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα