ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υποχρεωμένη να σηκωθεί η Ρεάλ

Γράφει στο Foxbet ο Λάμπρος Γκαραγκάνης. Διαβάστε εδώ τα πάντα για την αξιολόγηση της Bwin.

Τότεναμ – Γουλβς: Η Τότεναμ προσπαθεί να πιάσει την 5η θέση και να κρατήσει την 6η, όπως κυλά φέτος η χρονιά στην Αγγλία. Το ματς με τη Γουλβς -αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League- είναι 6 βαθμών, διότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις στο -1 και έχουν τις ίδιες βαθμολογικές επιδιώξεις με τους Λονδρέζους. Οι 2 ήττες από Λειψία (0-1) και Τσέλσι (2-1) για Champions League και Premier League λογικό είναι να αναδεικνύουν όλες τις φετινές παθογένειες της Τότεναμ.

Ίσως, μάλιστα, το ματς με τη Νόριτς που έρχεται εντός μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο να είναι ίσης σημασίας. Ως διέξοδος διάκρισης για τον Μουρίνιο και τους παίκτες του. Κλασικές και σημαντικές οι απουσίες των Κέιν, Σον, Σισοκό. Ωστόσο καλείται ο Πορτογάλος να βρει λύση με τους παρόντες. Η Γουλβς έχασε από την Εσπανιόλ, μεσοβδόμαδα, με 3-2 εκτός αλλά συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία. Καλά τα αγωνιστικά νέα, με τον κόουτς Νούνο Εσπίριτο να έχει μόνο το πρόβλημα του Κάστρο στην άμυνα. Zότα και Χιμένεζ είναι τα επιθετικά σημεία αναφορά των Γουόντερερς, που έχουν εναντίον τους την κόπωση και την αναγκαιότητα της Τότεναμ για διατήρηση των όποιων κεκτημένων φέτος.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Για Ρεάλ και Μπάρτσα είναι από τα ματς τίτλου. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην κορυφή της Primera Division, στο +2, κατάσταση που μεταφέρει την πίεση στους Μαδριλένους. Που ζητούν μόνο τη νίκη, ώστε να περάσουν στην 1η θέση. Η πρόσφατη παράδοση είναι εναντίον της Ρεάλ, η οποία έχει 3 παιχνίδια να σκοράρει απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο και 7 να νικήσει για όλες τις διοργανώσεις (από το Super Cup τον Αύγουστο του 2017 εντός, με 2-0). Συμπλήρωσε 3 ματς δίχως νίκη η ομάδα του Ζιντάν, με το 1-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League να είναι πολύ κακό ως εξέλιξη και ως γενικότερη εικόνα. Προηγήθηκε και κυριολεκτικά γονάτισε από τους Άγγλους μέσα σε λίγα λεπτά στο τέλος. Οι πιθανότητες για ευρωπαϊκή συνέχεια έχουν λιγοστέψει, η στροφή στο Πρωτάθλημα αποτελεί μονόδρομο.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από καλύτερα αποτελέσματα εντός Ισπανίας, με το 1-1 στην Ιταλία με τη Νάπολι να τους κρατά φαβορί στην υπόθεση πρόκρισης στο Champions League. Σημαντική αποδεικνύεται η απουσία του Αζάρ, ωστόσο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σκοράρει και παράγει δύσκολα. Η Ρεάλ απειλείται πολύπλευρα. Είναι εκτός Κυπέλλου, η Ευρώπη απομακρύνεται μετά το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα με τους Άγγλους και τούτη τη στιγμή το Πρωτάθλημα είναι κορυφαίος στόχος. Με ντέρμπι εντός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που της έχει πάρει τον αέρα. Πολλά τα κίνητρα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι σε καλύτερο φεγγάρι αλλά έχει και αυτός τα προβλήματά του (Σουάρες, Ντεμπελέ, Σέρχι Ρομπέρτο είναι μονάδες).