ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχει τον τρόπο η Μπέρνλι, επιστρέφει στις νίκες η Μίλαν

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Κυριακή του Πάσχα και στην Ευρώπη διεξάγονται πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις.

Στην Αγγλία, υπάρχει το ντέρμπι Λίβερπουλ - Έβερτον, αλλά βρήκαμε έδαφος στον άσο της Μπέρνλι, η οποία θέλει νίκη για να ελπίζει σε παραμονή. Η Μίλαν αφήνει πίσω την αποτυχία στο Κύπελλο και ετοιμάζεται να γυρίσει τον… διακόπτη στη Ρώμη.

Διάβασε τις κριτικές για τη στοιχηματική Σπορτινγκμπετ!

963. Μπέρνλι – Γουλβς (16:00)

Η γηπεδούχος προέρχεται από σπουδαία νίκη 2-0 επί της Σαουθάμπτον, αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Η Γουλβς έχασε 1-0 στην έδρα της Νιούκαστλ και συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα στις επιδόσεις της. Με 5-0-5 στα 10 τελευταία ματς, μάχεται για να μπει στην πρώτη επτάδα.

➥ Καλύτερο ρυθμό έχει η Μπέρνλι, θεωρούμε πως αν επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με αυτήν κόντρα στους «Άγιους», τότε μπορεί να φτάσει στον άσο που πληρώνει 2.65.

1034. Λάτσιο – Μίλαν (21:45)

Εδώ η γηπεδούχος προέρχεται από το 1-1 εντός με την Τορίνο, σε ματς που κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις. Με 4-1-1 στα 6 τελευταία παιχνίδια, δίνει τον δικό της αγώνα για να παραμείνει μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Αμφίβολοι οι Πέδρο, Μάρουσιτς. Η Μίλαν απογοήτευσε στο Κύπελλο κόντρα στην Ίντερ, ηττήθηκε εύκολα 3-0 και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό. Μετά τη χθεσινή νίκη της μισητή αντιπάλου, είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες και στο προσπέρασμα στην κορυφή της βαθμολογίας.

➥ Περιμένουμε αντίδραση από την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 2.54 και αξίζει της προσοχής μας.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+