ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε ποια αθλήματα στοιχηματίζει περισσότερο το κοινό;

Ο αθλητικός στοιχηματισμός είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες τυχερών παιχνιδιών. Πρόκειται για έναν ιδανικό τρόπο ώστενα μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει ένα άθλημα που τον ενδιαφέρει και τον συναρπάζει, αλλά και παράλληλα να στοιχηματίσει και ενδεχομένως να κερδίσει χρήματα από αυτό.

Το ποντάρισμα σε ένα αθλητικό γεγονός προσφέρει ιδιαίτερα συναισθήματα αγωνίας και έξαψης στους παίκτες που έχουν ποντάρει. Βεβαίως, το γεγονός ότι παρακολουθούμε ένα άθλημα, δεν σημαίνει ότι έχουμε και την ικανότητα να βγάλουμε χρήματα από αυτό. Συχνά, οι παίκτες υπερεμπιστεύονται τις γνώσεις τους και ποντάρουν περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε σε αμφιβόλου σιγουριάς σημεία. Επίσης, ο συναισθηματικός παράγοντας συχνά επηρεάζει και οδηγεί σε αποτυχίες στο αθλητικό στοίχημα. Οι παίκτες ποντάρουν στις αγαπημένες τους ομάδες, επηρεασμένοι από το οπαδικό τους αίσθημα και δεν μπορούν να κάνουν μία αντικειμενική εκτίμηση.

Ο “Βασιλιάς των σπορ”, το ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ποδόσφαιρο είναι το κυρίαρχο άθλημα στο διαδικτυακό,και όχι μόνο,στοίχημα. Ήδη από την πρώτη εμφάνιση του τζόγου στον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο ήταν εκείνο που συγκέντρωνε το ενδιαφέρον του κοινού, εδώ και αρκετές δεκαετίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το ποδόσφαιρο είναι μακράν το πιο δημοφιλές άθλημα σε διεθνές επίπεδο, με δισεκατομμύρια ανθρώπους να συντονίζονται και να παρακολουθούν μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η μεγάλη απήχηση που έχει το ποδόσφαιρο εξυπηρετεί αρκετά τους bookmakers. Όποια στιγμή της ημέρας και αν συνδεθείτε σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα, θα βρείτε ποδοσφαιρικά παιχνίδια σε εξέλιξη για να στοιχηματίσετε. Μπορείτε να βρείτε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η αγγλική Premier League, η ισπανική La Liga και η ιταλική Serie A, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις συλλόγων ή εθνικών ομάδων, από το Champions League και το Europa League, μέχρι τα Copa America ή Copa Africa. Από την άλλη πλευρά, τεράστια είναι η γκάμα και σε λιγότερο δημοφιλείς διοργανώσεις και πρωταθλήματα. Από 4η κατηγορία στην Αργεντινή, μέχρι Κύπελλο στη Μαλαισία ή το Βιετνάμ, το ποδόσφαιρο κυριαρχεί και συναρπάζει το κοινό του σε όλοντον κόσμο.

Πέρα από την απήχησή του, το ποδόσφαιρο έχει στοιχηματική επιτυχία και λόγω της διαμόρφωσης του αθλήματος. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες και ένα εύλογο χρονικό διάστημα διάρκειας του παιχνιδιού. Επίσης, υπάρχουν αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά και γεγονότα εντός του παιχνιδιού, ώστε να ποντάρουμε σε οτιδήποτε. Από τον αριθμό των γκολ για μία ομάδα, μέχρι τις κίτρινες κάρτες ή την ομάδα που θα έχει περισσότερα οφσάιντ ή πλάγια άουτ! Αυτές οι ειδικές αγορές εξιτάρουν μεγάλο μέρος των παικτών του στοιχήματος.

Το μπάσκετ σταθερά στη δεύτερη θέση

Ό,τι ισχύει στις γενικές προτιμήσεις του κόσμου, έτσι και στο αθλητικό στοίχημα, το μπάσκετ είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα. Δεν παίζεταισε τόσο ευρεία βάση όσο το ποδόσφαιρο, όμως οι μεγάλες διοργανώσεις συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον από τους μπασκετόφιλους παίκτες του στοιχήματος. Υπάρχει πλήθος επιλογών σε πονταρίσματα, με τα ειδικά των παικτών να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να ποντάρετε πόσα εύστοχα τρίποντα θα έχει κάθε παίκτης, πόσες ασίστ ή τάπες, αλλά και να συνδυάσετε διάφορες ειδικές επιλογές σε ένα δελτίο. Αυτή η δυνατότητα οδηγεί τους φίλους του αθλήματος να ποντάρουν έστω και fun bets με αυτό τον ενδιαφέροντατρόπο.

Οι διοργανώσεις που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως είναι λογικό, είναι το NBA των ΗΠΑ, η ευρωπαϊκή Euroleague, αλλά και οι διοργανώσεις των εθνικών ομάδων.

Άλλα δημοφιλή αθλήματα στις στοιχηματικές εταιρίες:

Τένις

Το τένις έχει παραδοσιακά τη θέση του τρίτου δημοφιλέστερου αθλήματος στο στοίχημα. Οι παίκτες προτιμούν γενικά να στοιχηματίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά να έχει αυξήσει το ενδιαφέρον και των Ελλήνων παικτών. Τα πονταρίσματα είναι αρκετά απλά και οι κανόνες πολύεύκολοι, ενώ οι εκπλήξεις δεν είναι συχνές στο συγκεκριμένο άθλημα.

Formula 1

Η Formula 1 είναι το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ, ο πιο αγαπητός εκπρόσωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανά τον κόσμο. Έχει πολλούς φίλους σε όλοντον πλανήτη, οι οποίοι μπορούν να ποντάρουν σε αρκετές αγορές, με τις μακροχρόνιες να έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Esports

Τα Esports είναι μία τάση που εμφανίστηκε λίγα χρόνια πριν. Η άνοδος και η διάδοση των videogames,όπως το League of Legends, το FIFA ή το CS:GO, οδήγησε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν επιλογές πονταρισμάτων σε επίσημες διοργανώσεις. Πλέον, αυτό ισχύει για τις περισσότερες στοιχηματικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίες προσφέρουν όλο και περισσότερες αγορές, αλλά και αθλήματα, όσο περνάνε τα χρόνια.

Χόκεϊ επί πάγου

Το χόκεϊ επί πάγου έχει καταφέρει να εξιτάρει πλήθος παικτών ακόμα και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου διεξάγεται η κορυφαία διοργάνωση του NHL. Ευρωπαίοι παίκτες συχνά μαθαίνουν το άθλημα μόνο και μόνο για να ποντάρουν σε αυτό. Το χόκεϊ επί πάγου έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετούςφίλους,εκτός ΗΠΑ και Καναδά,χάρη στο αθλητικό στοίχημα. Οι περισσότεροι αγώνες προσφέρονται σε live streaming, κάτι που εξυπηρετεί αφάνταστα το κοινό.

photo: pixabay.com