ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1254 φορές

«Μυρίζει» G/G στους τελικούς των Nations League

Ημέρα τελικών η σημερινή και συγκεκριμένα στις διοργανώσεις του Nations League (σε Ευρώπη και Κεντρική & Βόρεια Αμερική). Στρεφόμαστε στα γκολ, αγνοώντας τα σημεία.

1801. Κροατία – Ισπανία (21.45)

Τελικός του Nations League και η ψυχωμένη Κροατία αντιμετωπίζει την πάντα υπολογίσιμη Ισπανία. Η τυπικά γηπεδούχος απέκλεισε την Ολλανδία στον ημιτελικό (στην παράταση), δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως είναι ένα αξιόλογο σύνολο. Με ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της, θα κοιτάξει στα μάτια και την Ισπανία. Η «ρόχα» έχει όμως μονάδες που με μία ενέργεια μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Το ματς δεν θα είναι και τόσο εύκολο για τους Ισπανούς, συνεπώς δεν θα πάρουμε κάποιο σημείο αλλά το G/G στο 1.87.

Δείτε επίσης: Τα κορυφαία κλασικα φρουτακια δωρεαν

Καναδάς – ΗΠΑ (19/6 03:30)

Μεγάλος τελικός του Concacaf Nations League, με τον ανεβασμένο τον τελευταίο χρόνο Καναδά να αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα του Τζον Χέρντμαν κέρδισε 2-0 τον Παναμά στον ημιτελικό, αποδεικνύοντας πόσο αποτελεσματική είναι στο επιθετικό σκέλος. Ξεχειλίζει το ταλέντο στο ρόστερ, όμως τώρα αντιμετωπίζει τους Αμερικάνους που δεν κατάλαβαν από ντέρμπι στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης. Ξεσάλωμα κόντρα στους Μεξικανούς (3-0) και μεγάλη δίψα για κατάκτηση του τροπαίου.

Περιμένουμε καταστάσεις και στα δύο καρέ οπότε το G/G είναι μία καλή επιλογή, ειδικά στην απόδοση του 2.10.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+