ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κάνει ρεκόρ με... στυλ ο Ρονάλντο, αντιδρά η Ρεάλ Μαδρίτης

Τελευταία μέρα προκριματικών Euro 2024, στο «παράθυρο» του Ιουνίου. Έτοιμος να... 200ρίσει ο Κριστιάνο στην Πορτογαλία, κόντρα στην Ισλανδία.

Αμφίρροπη μονομαχία το Αυστρία – Σουηδία, ενώ στο μπάσκετ, στους τελικούς της ACB, την πρώτη της νίκη ψάχνει στη σειρά η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν (20:00)

Ξεκινάμε με μπάσκετ και τη σειρά τελικών της Αδριατικής Λίγκας, όπου η Παρτίζαν έχει το πλεονέκτημα έδρας και ήδη προηγείται 2-1 (στα 3 νικηφόρα). Ντέρμπι όλα τα μεταξύ τους παραδοσιακά και με αμφίρροπη εξέλιξη, παρ' ότι τώρα έχουν κερδίσει μόνο οι εκάστωτε γηπεδούχοι. Πάμε σε ειδική επιλογή, πολύ καλό το Over 5.5 ασίστ του Καμπάτσο (έχει 24 στα 3 πρώτα), σε αυτό θα ποντάρουμε, σε απόδοση 1.77.

Διαβάστε επίσης: Καθημερινό πρόγραμμα για Live Streaming αγώνες! 

315. Ισλανδία – Πορτογαλία (21:45)

Περνάμε στα προκριματικά του Euro 2024 και τον 10ο όμιλο. Αν αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι πολύ πιθανό, το ματς θα μείνει στην ιστορία ως αυτό στο οποίο συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με το Εθνόσημο κι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Ισλανδοί προβληματίζουν μέχρι στιγμής, ενώ οι Πορτογάλοι διαθέτουν την ποιότητα να πάρουν μια επαγγελματική νίκη. Στο 2.25 το διπλό με Under 3,5.

311. Αυστρία – Σουηδία (21:45)

Μετά τον βαθμό που απέσπασε στο Βέλγιο, η Αυστρία παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου κι έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας. Γεμάτο ρόστερ, δεμένη ομάδα που ψάχνει την υπέρβαση. Παρόμοια τα χαρακτηριστικά της Σουηδίας, που στο... ρεπό της επικράτησε 4-1 της Νέας Ζηλανδίας (σε φιλικό) και φιλοδοξεί να μπει και πάλι στο «κόλπο» της πρώτης δυάδας, με θετικό αποτέλεσμα στη Βιέννη. Περιμένουμε ματς που θα κριθεί στη λεπτομέρεια και δε θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ (2.00).

313. Βουλγαρία – Σερβία (21:45)

Πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους το 1-1 που παραχώρησαν στη Λιθουανία, καθώς αγωνίστηκαν από το 17ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Τρίτο ματς χωρίς νίκη (0-1-2) στο γκρουπ και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες, δέχεται κριτική ο κόουτς Κρίσταϊτς. Η Σερβία έκανε «ζέσταμα» επικρατώντας της Ιορδανίας 3-2 σε φιλικό, θα έχει εκτός τα βαριά χαρτιά στην επίθεση (Γιόβιτς, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς), οπότε λογικά θα κερδίσει, αλλά χωρίς να «ξεφύγει» το σκορ. Ποντάρουμε στο 2.10 του διπλού, με Under 3,5.

5032. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22:00)

Σημαντικό πλεονέκτημα έχει αποκτήσει η Μπαρτσελόνα στους τελικούς της ACB (2-0), αφού πήρε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια και ψάχνει άλλη μία νίκη που θα της δώσει το τρόπαιο. Η Ρεάλ παίζει με την... πλάτη στον τοίχο και μπροστά στο κοινό της δεν θέλει να αποχαιρετήσει τον τίτλο. Περιμένουμε να αντιδράσει, να κερδίσει με τουλάχιστον δύο πόντους και το ματς να έχει σχετικά καλό ρυθμό (Over 155,5). Το σκεπτικό «πληρώνει» συνδυαστικά 2.20..</p

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr