ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διπλασιάζουμε στο Γαλλία – Ιταλία, επιστρέφει στις νίκες η Μπόκα

Έναρξη τρίτου και τετάρτου ομίλου στο Euro U21, με... ματσάρα ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία.

Μεταμεσονύκτιες επιλογές σε Βραζιλία, Αργεντινή, «τελικός» των... τελικών στην Αδριατική λίγκα.

369. Τσεχία U21 – Αγγλία U21 (19:00)

Εκκίνηση με την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, όπου απόψε διεξάγονται σημαντικές αναμετρήσεις. Στον 3ο όμιλο έχουμε τα «αποκαλυπτήρια» της Αγγλίας, όπου στις 8 προηγούμενες -σερί- συμμετοχές κατάφερε μόλις μία φορά να φτάσει στον τελικό. Βέβαια στον προκριματικό κέρδισε δύο φορές την αποψινή της αντίπαλο, κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να κάνει και τώρα. Χαμηλά ο άσος, ανεβαίνει στο 1.78 αν συνδυαστεί με το Under 4,5.

Διαβάστε επίσης: Κριτική Novibet Casino Live 2023 – Αξίζει να το επιλέξεις;

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας (21:00)

Τελικός της Αδριατικής λίγκας, όποια ομάδα επικρατήσει κατακτά και το τρόπαιο, αφού η σειρά είναι στο 2-2. Μέχρι τώρα δεν έσπασε η έδρα, οπότε είναι λογικό να έχει προβάδισμα στις αποδόσεις η Παρτιζάν, του Ομπράντοβιτς, για το 3-2. Ωστόσο ο Αστέρας ήταν αξιόμαχος σε όλα τα ματς. Και να χάσει δε θα πέσει αμαχητί. Ποντάρουμε στο 1.88 του διπλού με +9,5 πόντους και Under 169,5.

372. Γαλλία U21 – Ιταλία U21 (21:45)

Στον 4ο όμιλο του Euro U21, που διεξάγεται στη Ρουμανία (Κλουζ) έχουμε ζευγάρι που θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Οι «τρικολόρ», παρ' ότι διαθέτουν εξαιρετικό υλικό, έχουν... δεκαετίες να διακριθούν, μόλις μία φορά έφτασαν στους «4» την τελευταία δεκαπενταετία. Πολυνίκης η Ιταλία (μαζί με Ισπανία), έχει τον τρόπο να φτάνει μακριά και να πρωταγωνιστεί. «Γεμάτο» το ρόστερ της με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τη Σέριε Α. Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, το 1.98 του συνόλου τερμάτων 2-3 καλύπτει αρκετά σενάρια.

379. Κουιαμπά – Μποταφόγκο (23/6, 02:00)

Σε φάση ανάκαμψης στο πρωτάθλημα Βραζιλίας η Κουιαμπά, παραμένει αήττητη από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο προπονητής Αντόνιο Ολιβέιρα (2-2-0). Θα έχει 4 επιστροφές, αλλά και εκτός τον πρώτο της σκόρερ Ντεΐβερσον. Πρωτοπόρος η Μποταφόγκο, όμως θα παραταχθεί με σημαντικές ελλείψεις στη μεσαία γραμμή. Λογικά θα δούμε «κλειστό» ματς, με την  φιλοξενούμενη να αποσπά, έστω και δύσκολα, θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο 1.73 του Χ2 με Under 3,5.

384. Γοδόι Κρους – Μπόκα Τζούνιορς (23/6, 03:45)

Κλείνουμε με LFP Αργεντινής. Ανταγωνιστική στην έδρα της η Γοδόι, έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε 9 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα (5-3-1). Η Μπόκα έχει μείνει πίσω μετά από δύο γκέλες στο πρωτάθλημα, ψάχνει πειστική επιστροφή στις νίκες για να αναρριχηθεί στην κατάταξη. Έχει ελλείψεις αλλά και σημαντικές επιστροφές ο κόουτς Αλμιρόν, που θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει στη διάθεση του. Ποντάρουμε στο 1.98 του διπλού με «κάλυψη» (επιστροφή σε περίπτωση ισοπαλίας).

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr