ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν έχει πολλούς... φαν, απόψε η Ουρακάν

Δύσκολη περίοδος για αναζήτηση σημείων, με μη δημοφιλείς λίγκες σε εξέλιξη που έχουν ιδιαιτερότητες τις οποίες λίγοι γνωρίζουν.

Για το λόγο αυτό θα παραμείνει χαμηλά το ποντάρισμα το προσεχές διάστημα, εκτός αν παρουσιαστεί κάποια σημαντική ευκαιρία.

Ουρακάν – Νιούελς Ολντ Μπόις (24/6, 01:00)

Αισθητά ντεφορμέ η Ουρακάν, αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα Αργεντινής, διάστημα στο οποίο υπέστη 4 ήττες και δεν σκόραρε. Για το λόγο αυτό έγιναν... διεργασίες εσωτερικά κι αποφασίστηκε να παραμείνει ο κόουτς Μπατάλια. Βέβαια, η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά στην κατάταξη κι αν δεν έρθουν άμεσα θετικά αποτελέσματα, δύσκολα θα μακροημερεύσει ο πρώην τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς.

Διαβάστε επίσης: Αξίζει να παίξεις στο N1 Casino Live το 2023;

Η Νιούελς Ολντ Μπόις είναι σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. «Τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξαρτήτως έδρας (3-2-0), γενικότερα χάνει πολύ δύσκολα εδώ και δύο μήνες.

Θετικό στοιχείο για το αποψινό ματς είναι πως θα παραταχθεί με βασικούς, καθώς έχει ήδη προκριθεί (ως πρώτη) στον όμιλό της στο Σουνταμερικάνα, οπότε το ερχόμενο ματς με την Αουντάξ είναι αδιάφορο βαθμολογικά. Θα της δώσουμε πιθανότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr