ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ναι» στο Ελ Σαλβαδόρ, αντέχει ο Παναμάς

Συνεχίζεται το Gold Cup, με τις δύο αναμετρήσεις του 3ου ομίλου. Ελ Σαλβαδόρ και Παναμάς έχουν προβάδισμα απέναντι σε Μαρτινίκα και Κόστα Ρίκα. Δράση σε Ιρλανδία και Περού, σε αναμετρήσεις που κοιτάζουμε (και) τα γκολ.

582. Νταντάλκ – Σεντ Πάτρικς (21:45)

Στην Ιρλανδία, κοντράρεται η 5η της βαθμολογίας, Νταντάλκ, με την 3η Σεντ Πάτρικς. Η γηπεδούχος έχει 10-5-7 έως τώρα και με νίκη, πιάνει τη σημερινή της αντίπαλο. Προέρχεται από 3 σερί επιτυχίες, σε όλες σκόραρε 2 ή περισσότερες φορές. Βέβαια, τώρα αντιμετωπίζει μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και μετράει 8 νίκες στα 10 τελευταία ματς. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και το σκορ να φτάσει ψηλά. Εξ ου και η επιλογή του Over 2,5 στο 1.82.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Bwin 2023 – Αξίζει να την επιλέξεις;

584. Κούσκο – Καχαμάρκα (23.30)

Στο Περού έχουμε την αναμέτρηση Κούσκο – Καχαμάρκα. Η γηπεδούχος τερμάτισε στην 4η θέση του Απερτούρα, δείχνοντας πως είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Θέλει να ξεκινήσει με νίκη και το νέο πρωτάθλημα και κόντρα στην Καχαμάρκα είναι το φαβορί. Άλλωστε αυτό το μαρτυρούν και οι αποδόσεις. Η φιλοξενούμενη δεν έπεισε στο Απερτούραα, τερμάτισε στην 15η θέση. Αναμένεται και σήμερα να συναντήσει δυσκολίες, οπότε ορθώς πάμε με τον άσο. Βέβαια, για να σταθεί χρειάζεται και τη «βοήθεια» του Under 4,5, ώστε να φτάσουμε στο 1.77.

1510. Ελ Σαλβαδόρ – Μαρτινίκα (27/6, 01:30)

Συνέχεια με Gold Cup και τον αγώνα του 3ου ομίλου, μεταξύ Ελ Σαλβαδόρ και Μαρτινίκα. Η τυπικά γηπεδούχος «φωτογραφίζεται» ως φαβορί, μιας και υπερτερεί σε πολλούς τομείς έναντι της αδύναμης αντιπάλου. Βέβαια, διατηρεί αρνητικό σερί 0-3-5. Αρκετοί παίκτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η Μαρτινίκα δεν έχει ρόλο φαβορί στο γκρουπ, παρότι έχει «ψηλώσει» κάπως με τις τελευταίες της συμμετοχές στην τελική φάση. Ένα κλικ πιο μπροστά το Ελ Σαλβαδόρ, μπορεί να φτάσει στην επικράτηση και να μας χαρίσει τον άσο του 1.83.

587. Κόστα Ρίκα – Παναμάς (27/6, 03:30)

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει τον Παναμά και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη διοργάνωση. Δεν είναι στα καλύτερα της, υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό και προς το πρόσωπο του τεχνικού Σουάρες. Ο Παναμάς έχει αισιοδοξία πως θα διαγράψει πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση. Με τον Δανό Τόμας Κρίστενσεν στο τιμόνι του και αρκετά καλή πρόσφατη παράδοση κόντρα στην «τίκος» (4-1-1). Το σετ αποδόσεων γέρνει προς τα δεξιά, ωστόσο εμείς θα πάμε πιο προσεκτικά στο X2 & Under 3,5, με απόδοση 1.72.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr