ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φινάλε με Over στο 1.90

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, έχουν βγει τα... κομπιουτεράκια στις ομάδες και γίνονται υπολογισμοί.

Στην πρώτη διοργάνωση θα σταθούμε και στον 8ο όμιλο.

Ατλέτικο Νασιονάλ – Πατρονάτο (28/6, 03:00)

Κατήφεια στην Ατλέτικο Νασιονάλ, καθώς έχασε το πρωτάθλημα Κολομβίας στους διπλούς τελικούς με τη Μιγιονάριος (στα πέναλτι), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική στο γκρουπ υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από την Ολίμπια Ασουνσιόν. Το θετικό είναι πως παρά το αποτέλεσμα αυτό εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Λιμπερταδόρες. Το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι αν θα τερματίσει και πρώτη στον όμιλο, ώστε να έχει τη ρεβάνς εντός, στη νοκ άουτ φάση που ακολουθεί. Για να το πράξει θέλει νίκη και απώλεια της Ολίμπια, στο άλλο ματς του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Μπετ365 – Αναλυτική παρουσίαση της κορυφαίας στοιχηματικής!

Η Πατρονάτο έχει ελπίδες να τερματίσει στην 3η θέση και να συνεχίσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ωστόσο κι αυτή έχει μειονέκτημα, καθώς δεν αρκεί η δική της νίκη, θα πρέπει να έχει απώλεια η Μελγκάρ, από την οποία διασύρθηκε 5-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Ομάδα που έχει ποιοτικό χάντικαπ σε σχέση με τις υπόλοιπες του ομίλου, αφού αγωνίζεται στη 2η κατηγορία Αργεντινής. Παίζει όμως ανοιχτά και στα 5 παιχνίδια του ομίλου δέχτηκε γκολ, τα τρία εξ αυτών εμφάνισαν Over 2,5.

Δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, αμυντικά είναι ασταθής κι έχουν προσφέρει αγώνες... ροντέο ως τώρα στον όμιλο. Θεωρούμε πως υπάρχει αξία στο αουτσάιντερ Over 2,5.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr