ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Για την πρωτιά Λίγκα, Μιγιονάριος και Ντεφένσα, ανοιχτά ματς στο Σουνταμερικάνα

Τελευταία μέρα στο φινάλε των Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Σπουδαίες αναμετρήσεις και στις δύο διοργανώσεις, αρκετοί όμιλοι έχουν κριθεί, ενώ σε κάποιους άλλους απομένει η εκκρεμότητα για την πρωτιά αλλά και την τρίτη θέση του Λιμπερταδόρες που θα οδηγήσει στα πλέι οφ του Σουνταμερικάνα. 

677. Κόλο Κόλο – Περέιρα (30/6, 01:00)

Ξεκίνημα με Λιμπερταδόρες. Στη Χιλή, Κόλο Κόλο και Περέιρα χρειάζονται μόνο το τρίποντο για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, αφού την ίδια στιγμή, δύσκολα η Μονάγας θα πάρει το τρίποντο στην Αργεντινή κόντρα στην Μπόκα. Οι Κολομβιανοί ήταν καβάλα στ' άλογο μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο μετά την ανέλπιστη ήττα από τη Μονάγας στη Βενεζουέλα, τώρα καλούνται να παίξουν για την πρόκριση τους σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Με την ώθηση του κόσμου η Κόλο Κόλο θα ψάξει για τη νίκη-πρόκριση. Αμφότερες είναι αμυντικογενείς ομάδες, δύσκολα θα ξεφύγουν από αυτόν τον προσανατολισμό, με καλές πιθανότητες το Under 2,5 στο 1.78.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση βετ365 – Αξίζει να την επιλέξεις;

679. Νίουελς –  Αουντάξ Ιταλιάνο (30/6, 01:00)

Περνάμε στο Σουνταμερικάνα. Αδιάφορη αναμέτρηση διεξάγεται στην Αργεντινή, με τη Νίουελς να έχει εξασφαλίσει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την κορυφή του ομίλου. Αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει σημειώσει το απόλυτο των νικών και θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της με μια ακόμα επιτυχία απόψε. Η Αουντάξ τα πήγε επίσης περίφημα, έχει εξασφαλίσει και εκείνη την πρόκριση ως δεύτερη και θα παίξει μπαράζ για να φτάσει στους "16" της διοργάνωσης. Ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον και χωρίς σκοπιμότητες, αμφότερες θα παίξουν ελεύθερα, έχει λογική το αμφίσκορο στο 2.20.

687. Πενιαρόλ – Αμέρικα Μινέιρο (30/6, 03:00)

Στην Ουρουγουάη η βαθμολογικά αδιάφορη Πενιαρόλ, υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο που ψάχνει το τρίποντο ώστε να κλέψει τη δεύτερη θέση από τη Μιγιονάριος. Τραγική η πορεία των Ουρουγουανών στον όμιλο με 5/5 ήττες και δεν γίνεται να αποφύγουν την τελευταία θέση. Με ντεμπούτο του νέου κόουτς Ροντρίγκες απόψε, θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Από την άλλη η Αμέρικα χρειάζεται μόνο νίκη και την ίδια στιγμή να ηττηθεί η Μιγιονάριος από την Ντεφένσα. Από τη μία η Πενιαρόλ θα παίξει επιθετικά για να μην αποχαιρετήσει με μηδέν βαθμούς, από την άλλη η Μινέιρο, αναγκασμένη να ρισκάρει, φαντάζει ιδανική επιλογή το ασιάτικο Over 2,25 στο 1.82.

686. Ντεφένσα – Μιγιονάριος (30/6, 03:00)

Στο έτερο ματς του ομίλου Ντεφένσα και Μιιγιονάριος θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Η γηπεδούχος έχει σφραγίσει την πρόκριση, αλλά χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να καπαρώσει και την πρώτη θέση και να αποφύγει τα πλέι οφ για την παρουσία της στους "16". Από την άλλη η Μιγιονάριος χρειάζεται μόνο νίκη για να κλέψει την πρωτιά, ενώ της αρκεί και η ισοπαλία ώστε να τερματίσει δεύτερη, αλλά θα πρέπει να παίξει πλέι οφ για να κερδίσει εισιτήριο για τους "16". Αμφότερες αποτελούν ομάδες που παίζουν ανοιχτά και διαθέτουν επιθετικές αρετές. Δύσκολα η Ντεφένσα θα χάσει τρίτο διαδοχικό ματς, πάμε με το combo 1X & Over 1,5 1.75.

684. Λίγκα Ντε Κίτο – Σέζαρ Βαγιέχο (30/6, 03:00)

Κλείνουμε με ματς από την ίδια διοργάνωση και σε ακόμα μια περίπτωση κρίνεται η πρωτιά του ομίλου. Η Λίγκα Ντε Κίτο παλεύει με την Μποταφόγκο για αυτό τον στόχο. Οι Εκουατοριανοί ψάχνουν για καλύτερο αποτέλεσμα από την Μποταφόγκο. Πιθανότατα η νίκη να μην είναι αρκετή αφού οι Βραζιλιάνοι υποδέχονται την αδύναμη Μαγκαγιάνες και έτσι θα πρέπει να καλυφθεί και η απαραίτητη διαφορά τερμάτων. Αδιάφορη η Βαγιέχο και με το μυαλό της στο Κλαουσούρα του Περού που ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα. Με το όπλο του υψομέτρου η Λίγκα μπορεί να φτάσει εύκολα σε μεγάλη νίκη, στο 1.70 ο ανάλογος συνδυασμός.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr