ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αλλάζει το κλίμα ο Μέντες στη Βέλες, «νοσοκομείο» η Σλίγκο Ρόβερς

Η πλήρης δράση στην Ιρλανδία είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Το οποίο συμπληρώνεται με μεταμεσονύκτιες μάχες στη Λατινική Αμερική. 

Τρεις αγώνες διεξάγονται για την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, εκεί όπου η κατάσταση είναι οριακή στη Βέλες και με τον νέο προπονητή Μέντες, θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί, στο ντέρμπι παραμονής. Σέντρα και στο Απερτούρα του Μεξικού.

698. Κορκ – Ντροχέντα (21:45)

Ξεκίνημα με την πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας και τη μάχη της Κορκ ενάντια στην Ντροχέντα. Αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να παλέψουν για τον στόχο της παραμονής, η γηπεδούχος βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, ενώ η Ντροχέντα απέχει δύο βαθμούς από εκεί. Η Ντροχέντα έχει εμπειρία από τέτοιες μάχες, κατακτώντας τον εν λόγω στόχο τις δύο τελευταίες σεζόν. Παρ' όλα αυτά η Κορκ δείχνει αναγεννημένη με τον Μπάρκλεϊ στον πάγκο της. Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους, κρατάμε τον άσο στο 2.30.

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσεις την αναλυτική παρουσίαση της Νοβιμπετ για το 2023!

701. Σεντ Πάτρικς –  Γιου Σι Ντι (21:45)

Η ουραγός Γιου Σι Ντι προέρχεται από τεράστια νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Σλίγκο Ρόβερς. Παρ' όλα αυτά δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο της παραμονής, αφού η απόσταση των 12 βαθμών που έχει από την 8η Σλίγκο Ρόβερς δεν καλύπτεται τόσο απλά. Από την άλλη η Σεντ Πάτρικς δεν πατάει πολύ καλά, έχει χάσει την επαφή με την κορυφή, ενώ μετά το 1-1 με την Ντάλντακ είδε και την Ντέρι να την φτάνει στη βαθμολογία. Με ψυχολογία η φιλοξενούμενη, ωστόσο δύσκολα θα πάρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα. Η Σεντ Πάτρικς μπορεί να φτάσει σε μεγάλη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ, στο 2.10 ο συνδυασμός άσου και Over 3,5.

782. Σλίγκο Ρόβερς – Μποέμιανς (21:45)

Παραμένουμε στην Ιρλανδία. Η Σλίγκο Ρόβερς αποτελεί ένα αρκετά μαχητικό σύνολο που θα παλέψει για την παραμονή, ωστόσο η μαζικές απουσίες της έχουν κοστίσει και μοιραία βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο κόουτς Ράσελ πλέον δυσκολεύεται να διαχειριστεί το περιορισμένων επιλογών πλέον ρόστερ και αυτό φάνηκε την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην ουραγό και πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, Γιου Σι Ντι από την οποία υπέστη την ήττα με 2-1. Η Μποέμιανς έχει χάσει την επαφή της με την πρώτη τριάδα, μπορεί ωστόσο να εκμεταλλευτεί τα κακώς κείμενα της γηπεδούχου, φαντάζει ιδανική επιλογή το διπλό στο 2.22.

786. Βέλες – Άρσεναλ Σαραντί (01/7, 03:30)

Εξάποντο ματς παραμονής στην Αργεντινή όπου η Βέλες υποδέχεται την Άρσεναλ Σαραντί. Ακραία σκηνικά επικράτησαν στους γηπεδούχους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μετά την ήττα από την Τίγκρε, οπαδοί της έκαναν ντου στην προπόνηση, ενώ τρία μέλη της διοίκησης δήλωσαν παραίτηση. Μέσα σε όλα ανέλαβε τις τύχες της, από το πουθενά ο κόουτς Μέντες ο οποίος άφησε την Ουνιόν Σάντα Φε στα κρύα του λουτρού. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δείχνει ικανός να αλλάξει το κλίμα στη γηπεδούχο. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Άρσεναλ, στέκει ο άσος στο 1.77.

712. Μασατλάν – Πατσούκα (01/7, 03:30)

Κλείνουμε με Μεξικό και την πρεμιέρα του Απερτούρα. Η Μασατλάν αποτελεί μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας που αναμένεται και πάλι να μείνει εκτός πλέι οφ, τερματίζοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη η Πατσούκα δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο τελευταίο Κλαουσούρα, αφού αποκλείστηκε μόλις στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί στο 1.70 το διπλό.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr