ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δίχως περιθώρια η Ρόζενμποργκ, ανοιχτό ματς στην Ατλάντα

Με τα δύο ματς για τα προημιτελικά του Euro U21 αλλά και την τελευταία αγωνιστική στους δύο εναπομείναντες ομίλους του Gold Cup συνεχίζεται το σημερινό πρόγραμμα.

Σπουδαίες μάχες όμως υπάρχουν στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα, ενώ ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις από την Αμερική.

855. Άαλεσουντ – Ρόζενμποργκ (18:00)

Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Εκεί, η παλιά δύναμη της χώρας, Ρόζενμποργκ, δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ένδοξη ομάδα του παρελθόντος και βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες είχε αλλάξει προπονητή, γεγονός που δεν την ευνόησε στο ματς με τη Σάρπσμποργκ και γνώρισε βαριά ήττα με 0-3 εντός. Σήμερα αντιμετωπίζει τη χειρότερη ομάδα και ουραγό του πρωταθλήματος, πραγματικά αποτελεί μια ευκαιρία για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

➥ Ύπουλο σύνολο πάντως η Άαλεσουντ, το διπλό με κάλυψη στο 1.88.

Δείτε επίσης: Αναλυτική αξιολόγηση του betsson live betting

873. Ατλάντα – Φιλαδέλφεια (23:00)

Στο MLS, η παρέα του Γιώργου Γιακουμάκη, υποδέχεται τη Φιλαδέλφεια. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και σχεδόν σε κάθε ματς, βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο αμυντικά είναι ιδιαίτερα αφελείς, η Φιλαδέλφεια είναι σύνολο που δεν συγχωρεί λάθη αντιπάλων κι επίσης μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

➥ Πολύ πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς, κρατάμε τον συνδυασμό του Over 2,5 με το G/G στο 1.93.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+