ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1146 φορές

Με το φαβορί, αλλά συνδυαστικά στον ημιτελικό του Euro U21

Συνεχίζονται τα φιλικά για τις ελληνικές ομάδες, back to back για τον Παναθηναϊκό, πρώτο για τον ΠΑΟΚ. Στα ημιτελικά έφτασε το Euro U21, απόψε θα μάθουμε το ζευγάρι τελικού. Επίσης, ματσάρες έχει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Βραζιλία, με το τοπικό ντέρμπι Σάο Πάουλο - Παλμέιρας να ξεχωρίζει.

443. Ισραήλ U21 – Αγγλία U21 (19:00)

Το Ισραήλ «πάγωσε» τη γηπεδούχο Γεωργία στον προημιτελικό και την απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι (χωρίς γκολ έληξαν κανονική διάρκεια και παράταση). Η Αγγλία ξεπέρασε το εμπόδιο της Πορτογαλίας με το οριακό 1-0. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, με τα «τρία λιοντάρια» να επικρατούν «σβηστά» με 2-0. Οι τυπικά γηπεδούχοι θα στερηθούν λόγω τιμωρίας τον βασικό κίπερ Πέρετζ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν λόγω τραυματισμού τον μέσο Ράμσεϊ όμως υπολογίζουν στον μέσο της Λίβερπουλ, Έλιοτ, που επέστρεψε στην αποστολή. Επικίνδυνη ομάδα το Ισραήλ, όμως υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι κι αυτό είναι η Αγγλία. Το διπλό συνδυαστικά με το Under 3,5 κρίνεται ικανοποιητικό στο 1.98.

Διαβάστε επίσης: Wimbledon στοίχημα – Πρόγραμμα, αποδόσεις και προγνωστικά!

Παναθηναϊκός –  ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας (19:00)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 χθες της Πετρολούλ, σημειώνοντας την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα ματς στην προετοιμασία. Καλή η εμφάνισή του, εκτός των γκολ (23' Βέρμπιτς, 77' Βαγιαννίδης) είχε 3 δοκάρια, ενώ «έλαμψε» ο νεοφερμένος Τζούρισιτς στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Προφυλάχθηκαν παίχτες από τον Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό. Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας (3η στην περσινή σεζόν), καθώς προετοιμάζεται για την έναρξη πρωταθλήματος στις 15/7. Στο πιο πρόσφατο φιλικό ηττήθηκε 3-2 από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ στο ρόστερ ανήκει ο φορ Κιάρτανσον, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο. Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φτιάχνει ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιεί στον βαθμό που θα έπρεπε. Με αυτόν τον συλλογισμό το 2.05 του Under 2,5 θα είναι η επιλογή μας.

Στεάουα Βουκουρεστίου – ΠΑΟΚ (19:30)

Η Στεάουα τερμάτισε στη 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα Ρουμανίας. Παραμένει στον πάγκο ο Κύπριος Ηλίας Χαραλάμπους (πέρασμα από τον ΠΑΟΚ ως παίχτης), αν και με τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, ποτέ κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος. Ηττήθηκε στο πρώτο της φιλικό με 5-2 από την Άντερλεχτ και ο Μπεκάλι... άστραψε και βρόντηξε στις δηλώσεις του. πρώτο τεστ για τον ΠΑΟΚ, το ρόστερ του οποίου έχει αποψιλωθεί. Μοναδική προσθήκη ο στόπερ Τροστ-Έκονγκ, αναμένεται συνέχεια, καθώς αποχώρησαν αρκετοί παίχτες. Ματς δοκιμών για τους δύο τεχνικούς, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με σημείο. Το Over 2,5 είναι σε απόδοση 1.90.

195. Σάο Πάουλο – Παλμέιρας (06/7, 01:30)

Πρώτο ματς για τα προημιτελικά Κυπέλλου θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Παλμέιρας. Σούπερ τοπικό ντέρμπι της περιοχής του Σάο Πάολο, με ακραία αντιπαλότητα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη 1-0 επί της Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα που ήταν η τρίτη διαδοχική εντός έδρας (σε όλες τις διοργανώσεις), με το αμέσως προηγούμενο αποτέλεσμα να είναι η ήττα 2-0 από την Παλμέιρας (σερί 2-2-0 με Σάο Πάουλο ανεξαρτήτως έδρας). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 της Ατλέτικο Παρανάένσε, όμως έμειναν με παίχτη λιγότερο και ισοφαρίστηκαν σε 2-2. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στη λίγκα. Κλειστά τα δύο μεταξύ τους φετινά ματς (πρωτάθλημα και πολιτειακό Κύπελλο), κάτι αντίστοιχο περιμένουμε κι απόψε. Στο 1.75 το Under 2,5.

196. Νιου Γιορκ Σίτι – Σάρλοτ (06/7, 02:30)

Ολοκληρώνουμε με MLS και το τελευταίο ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής. Επιτέλους νίκη για τη Νιου Γιορκ Σίτι, η οποία αγνοούσε το τρίποντο για 11 αγωνιστικές μέχρι τη νίκη 1-0 επί του Μόντρεαλ. ισόβαθμη στους 24β. είναι η Σάρλοτ, η οποία προέρχεται από 3 διαδοχικές ισοπαλίες και παραμένει εκτός της ζώνης των play off που είναι ο στόχος της. Άγνωστο αν η νίκη των γηπεδούχων τους δώσουν ώθηση για να «χτίσει» σερί, ενώ έχουν και απουσίες στην άμυνα. Σκοράρει με άνεση η Σάρλοτ,  καλύτερη επιλογή μοιάζει το Over 2,5 που βρίσκεται σε απόδοση 1.82.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr