ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γκολ στο Βέλγιο, τώρα με ΠΑΟΚ, ευκαιρία για Παναμά

Συνεχίζονται τα φιλικά των ελληνικών ομάδων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, πλέον στο… χορό μπαίνει και ο Ολυμπιακός), ενώ στα προημιτελικά έφτασε το Gold Cup.

Σπουδαία μονομαχία ο τελικός του EURO U21, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες (Αγγλία και Ισπανία).

Αντβέρπ – ΑΕΚ (14:30)

Δεύτερη φιλική αναμέτρηση για την ΑΕΚ (θα παιχθούν 4 30λεπτα), μετά την ήττα 1-0 από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Με αλλαγές στην ενδεκάδα της η νταμπλούχος Ελλάδας, με τους διεθνείς παίκτες να είναι διαθέσιμοι και τον Αλμέιδα να τους δίνει χρόνο συμμετοχής. Η Αντβέρπ είναι η πρωταθλήτρια Βελγίου και έχει δώσει κι αυτή ένα φιλικό (1-1 με τη Λιρς). Από τη στιγμή που το ματς είναι διάρκειας 120 λεπτών, δεν έχουν υπολογιστεί σωστά οι αποδόσεις και το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 αξίζει στο 1.92.

Διαβάστε επίσης: Πόκερ κανόνες, κόλπα και στρατηγικές για να κερδίσεις

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ (17.00)

Μία από τα ίδια και για τον ΠΑΟΚ, που δίνει το 2ο φετινό φιλικό του. Στο πρώτο έμεινε στο 1-1 με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, σε ένα ματς που μπορούσε να κερδίσει βάσει ευκαιριών. Διαφοροποιημένος σε σχέση με πέρσι, έφυγαν πολλά στελέχη, και ουσιαστικά η μοναδική προσθήκη είναι ο στόπερ Τροστ-Εκόνγκ. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς σώθηκε με ευκολία πέρσι και φέτος στόχος είναι η παραμονή στην 1η κατηγορία της Ολλανδίας. Απέκτησε 6 παίκτες, λογικό να γίνει αλχημείες στο 1ο της φιλικό. Το διπλό διπλασιάζει (2.00 ακριβώς) και θεωρούμε πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να το… βγάλουν.

45. Αγγλία U21 – Ισπανία U21 (19:00)

Τελικός του EURO U21 (διεξάγεται στο Μπατούμι της Γεωργίας), με τις Αγγλία και Ισπανία να βρίσκονται δίκαια στο μεγάλο ματς. Η τυπικά γηπεδούχος πέτυχε 5/5 νίκες στο τουρνουά, χωρίς να δεχθεί γκολ (8-0). Κόντρα στο Ισραήλ τα… χρειάστηκε, αλλά η ποιότητα βασικών παικτών έκανε τη διαφορά. Σαφώς όμως και πρέπει να υπολογίσει την Ισπανία, μιας και η «ροχίτα» παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και διαθέτει γενικότερα ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θα πέσουν κορμιά στο ματς, βλέπουμε να έχει γκολ και γιατί όχι και από τις δύο πλευρές. Αγοράζουμε απόδοση στο 1.80.

446. Παναμάς – Κατάρ (9/7, 02:00)

Πρώτος προημιτελικός του Gold Cup, με τον Παναμά να φτάνει δίκαια έως εδώ (2-1-0) και το Κατάρ με τύχη (1-1-1, κέρδισε 1-0 το Μεξικό στο φινάλε της φάσης των ομίλων). Αποδεκατισμένοι οι εκπρόσωποι της Μέσης Ανατολής, μιας και έχουν μαζευτεί πολλές απουσίες (τιμωρημένοι και τραυματίες). Ευκαιρία για τον Παναμά να φτάσει σε νίκη και να πάει στα ημιτελικά, όπου επικρατέστερο σενάριο είναι να αντιμετωπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Λογικό να έχει υποχωρήσει ο άσος, αν όμως μπει από ημίχρονο, τότε φτάνει στο 2.50 και τότε αξίζει και με το παραπάνω.

447. Μεξικό – Κόστα Ρίκα (9/7, 04:30)

Το Μεξικό τερμάτισε 1ο στον δικό του όμιλο, παρότι έχασε στο φινάλε από το Κατάρ (1-0, μάλλον άδικα). Πήραν ανάσες κάποιοι βασικοί και πλέον επιστρέφουν στα νοκ άουτ. Στόχος φυσικά να φτάσει έως το τρόπαιο, άλλωστε προσφέρεται ως πρώτο φαβορί. Η Κόστα Ρίκα είδε και έπαθε να περάσει από τον δικό της όμιλο, χρειάστηκε νίκη επί της Μαρτινίκα για να τερματίσει 2η. Μπερδεμένη ομάδα, υπάρχει γκρίνια διαρκείας στο εσωτερικό της. Από ποδόσφαιρο λίγα πράγματα, ενώ τελευταία φορά που κέρδισε το Μεξικό ήταν το 2013! Ξεκάθαρο φαβορί τα «σομπρέρο», δεν βλέπουμε όμως να ανοίγει το σκορ, έτσι θα πάμε με το συνδυαστικό 1 & Under 4,5, σε απόδοση 1.70.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr