ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγαλύτερη ασφάλεια με τα μπρέικ

Η Ίγκα Σφιόντεκ δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Γουίμπλεντον, αλλά όποια παίκτρια τη θέτει εκτός διεκδίκησης τίτλου αυτομάτως αποκτά αυτοπεποίθηση για να πάει ως το τέλος της διοργάνωσης. Αυτό πέτυχε η Ελίνα Σβιτολίνα. Η Ουκρανή μετά την Βίκα Αζαρένκα, νίκησε και την Πολωνή κι έτσι πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά.

Αντίπαλός της στον πρώτο ημιτελικό της σε Σλαμ μετά από 4 χρόνια θα είναι η Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η Τσέχα μετά τον πρώτο γύρο που απέκλεισε τη Στιρνς είχε μόνο εξαιρετικά δύσκολα ματς, αλλά τα πήγε περίφημα με Κουντερμέτοβα, Βέκιτς, Μπούζκοβα και Πεγκούλα.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Bwin Casino Live 2023 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμερικανίδα έχανε με 1-4 στο καθοριστικό σετ, όμως πέτυχε την ανατροπή και έφτασε στο 6-4. Η τεχνική της κατάρτιση, η ποικιλία χτυπημάτων την βοήθησαν πολύ ως τώρα. Η Σβιτολίνα στην τεχνική θα αντιπαραθέσει δύναμη. Τα ισχυρά της χτυπήματα αν κρατηθούν σε υψηλά ποσοστά ευστοχίας θα της δώσουν ακόμη μια νίκη. Όμως το ματς είναι στο 50-50% και μεγαλύτερη αξία έχουν τα μπρέικ στο αντίπαλο σερβίς.

Καλή επιλογή το over 6,5, ειδικά όταν η Ουκρανή έκανε 6 μόνη της απέναντι στην Σφιόντεκ! Βέβαια, συγκεκριμένα στο τουρνουά έχει 4.2 ανά αγώνα με την Βοντρούσοβα στα 4.4.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr