ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρία combo, η Ελσίνκι και το Over στον τελικό

Ολοκληρώνεται ο 1ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους 7 επαναληπτικούς που έχει το σημερινό πρόγραμμα.

Νέο φιλικό για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, αντιμετωπίζει τη Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν. Ιδιαίτερο ματς το Σεβίλλη - Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλλε, κοντράρονται η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ με αυτή του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ολυμπιακός – Σαμπάχ (13:00)

Τρίτο φιλικό για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, στο προηγούμενο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νόρντζελαντ. Κρατάει το ότι βρήκε ξανά δίχτυα ο Ελ Αραμπί και τη βελτιωμένη εικόνα του σε σχέση με το πρώτο τεστ (νίκη 2-1 επί της Σλοβάτσκο). Η Σαμπάχ τερμάτισε 2η στο περσινό πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν και προετοιμάζεται για τα παιχνίδια της στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Αμυντικά προβλήματα έδειξαν τα προηγούμενα τρία φιλικά που έδωσε. Ο Ολυμπιακός «χτίζεται» ακόμα, όμως παρατηρείται βελτίωση. Μπορεί να επιβληθεί της αδύναμης αμυντικά Σαμπάχ, ο άσος συνδυαστικά με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1.80.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Fonbet Casino Live 2023 – Γιατί να το επιλέξεις!

194. Λίλεστρομ – Άαλεσουντ (19.00)

Επόμενη στάση στη Νορβηγία. Η Λίλεστρομ έδειξε ανεπηρέαστη από τη φυγή του τεχνικού της Μπάκε, και με υπηρεσιακό στον πάγκο επιβλήθηκε 4-2 της Σάντεφιορντ, σημειώνοντας 2η σερί νίκη. «Βλέπει» τριάδα, απέχει 4β., έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Η Άαλεσουντ είναι ουραγός στη βαθμολογία. Εκτός έδρας έχει ηττηθεί και στα 6 ματς που έδωσε, έχοντας παθητικό 14 γκολ. Δύσκολα θα αποφύγει νέα ήττα, πιθανότατα μάλιστα και με υψηλό σκορ. Ποντάρουμε στο combo 1 & Over 2,5 που είναι σε απόδοση 1.90.

193. Φερεντσβάρος – Κλάκσβικ (19.00)

Περνάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φερεντσβάρος έπεσε θύμα έκπληξης πριν από μία εβδομάδα και υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία από την Κλάκσβικ. Μπορεί να διορθώσει την κατάσταση στην έδρα της, δύσκολα θα γλιτώσει η αδύναμη ομάδα από τα Νησιά Φερόε. Η απόδοση του άσου δεν αξίζει από μόνη της, θα πρέπει να γίνει συνδυαστικό παιχνίδι. Περιμένουμε επιθετικό μονόλογο των Ούγγρων και η επιλογή μας θα είναι το 1 & Ν/G, που τιμάται στο 1.70.

198. Λαρν – Ελσίνκι (21:30)

Η Λαρν θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που έφυγε ηττημένη μόνο 1-0 από τη Φινλανδία την προηγούμενη εβδομάδα. Ακίνδυνη επιθετικά, ενώ η εστία της κινδύνευσε σε πολλές περιπτώσεις. Παρά τη νίκη, η Ελσίνκι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Τον Τόνι Κόσκελα διαδέχθηκε ο Τόνι Κορκεάκουνας. Αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες, όμως η εικόνα του πρώτου αγώνα έδειξε πως είναι σαφώς ανώτερη ομάδα. Ποντάρουμε στο να διπλασιάσει τις νίκες της, το διπλό είναι στο 2.40.

201. Σεβίλλη – Ιντεπ. ντελ Βάλλε (23:00)

Παρθενικό ματς ανάμεσα στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ (Σεβίλλη) και εκείνη του Κόπα Σουνταμερικάνα (Ιντεπ. ντελ Βάλλε). Μάλιστα ο τελικός είναι αφιερωμένος στον αδικοχαμένο παίχτη της Σεβίλλης, Πουέρτα. Η ισπανική ομάδα δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο ρόστερ της, ενώ παρέμεινε ο κόουτς Μπεντιλίμπαρ. Η ομάδα από τον Ισημερινό έχει εξελιχθεί σε υπολογίσιμη δύναμη. Προκρίθηκε στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στην εγχώρια λίγκα κατέκτησε το Απερτούρα. Η έδρα δίνει προβάδισμα στη Σεβίλλη, όμως η Ιντεπεντιέντε είναι σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και μπορεί να αποδειχθεί ανταγωνιστική. Πιο πολύ με... φιλικό μοιάζει το ματς και στα φιλικά τον πρώτο λόγο έχουν πάντα τα γκολ. Το Οver 2,5 είναι στο 2.10.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr