ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη Χέλσινμποργκ το ντέρμπι, πλησιάζει κορυφή η Βίκινγκ

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φτωχό, ωστόσο ακόμα και έτσι το Foxbetβρίσκει επιλογές με αξία. 

Στην Σκανδιναβία το βάρος, χαρακτηριστικά στη Β' Σουηδίας, η Χέλσινμποργκ πατάει καλά τον τελευταίο καιρό και θέλει να επιβεβαιώσει τη φόρμα της, κόντρα στην Τρέλεμποργκ που προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Η Άαλεσουντ στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και η Βίκινγκ θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι Μεταγραφές Euroleague

Σίριους – Μιάλμπι (20:00)

Με φόντο τη μάχη της παραμονής, κοντράρονται Σίριους και Μιάλμπι απόψε, στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Η γηπεδούχος προέρχεται από σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ντέγκερφορς εκτός έδρας, ωστόσο όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί κάποιο φόβητρο, με δύο νίκες στα εφτά πιο πρόσφατα ματς. Από την άλλη η Μιάλμπι παρ' ότι διαθέτει ικανότητες σαν ομάδα, δεν μπορεί με τίποτα να δείξει σταθερή και μοιραία αυτό την κρατά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μοιρασμένο δείχνει αυτό το ζευγάρωμα, αμφότερες σπάνια ξεφεύγουν στα σκορ τους, συνεπώς καλύπτουν αρκετά σενάρια, τα 2-3 γκολ στο 2.00.

Bίκινγκ – Άαλεσουντ (20:00)

Περνάμε στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, όπου διεξάγεται ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Η Βίκινγκ που κυνηγάει τη δεύτερη θέση αλλά και να ροκανίσει τη διαφορά από την κορυφή, υποδέχεται την ουραγό Άαλεσουντ που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με τρίποντο απόψε, θα φτάσουν στη δεύτερη θέση, μειώνοντας στους 9 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπόντο. Από την άλλη η Άαλεσουντ είναι τραγική, εκτός έδρας μετράει 7/7 ήττες και δέχεται πολύ εύκολα γκολ, δείχνει ανήμπορη να πάρει αποτέλεσμα απόψε. Με σοβαρότητα η Βίκινγκ μπορεί να φτάσει σε μεγάλη νίκη, θα πάμε στον συνδυασμό του άσου με το Over2,5 στο 1.74.

Xέλσινμποργκ – Τρέλεμποργκ (20:00)

Παραμένουμε στην Σκανδιναβία και περνάμε στο πρωτάθλημα της Β' Σουηδίας. Στο Νότιο κομμάτι της χώρας διεξάγεται το σημαντικό ντέρμπι ανάμεσα σε Χέλσινμποργκ και Τρέλεμποργκ. Μπορεί οι δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και μάλιστα η γηπεδούχος κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο, ωστόσο η Χέλσινμποργκ είναι άλλη ομάδα μετά τη διακοπή. Συγκεκριμένα έχει πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές νίκες, εν αντιθέσει με την Τρέλεμποργκ που σε αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο τρίποντο (0-1-2). Σε καλύτερο μομέντουμ οι γηπεδούχοι, δείχνουν έτοιμοι να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη, παίζεται ο άσος σε απόδοση 2.02.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ