ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρεμιέρες με γκολ, σπάει την κακή παράδοση η Άντερλεχτ

Τρία ακόμα πρωταθλήματα μπαίνουν στη ζωή μας σήμερα, αφού σέντρα διεξάγεται στην Αυστρία, στο Βέλγιο αλλά και στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Επιλογές προκύπτουν και από τα τρία ματς, με τα ζευγάρια να υπόσχονται θέαμα και γκολ, παρ' ότι ακόμα οι ομάδες δεν έχουν αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

231. Λίντσερ – Ραπίντ Βιέννης (21:30)

Ξεκίνημα με Αυστρία. Διαφορετική σεζόν πραγματοποίησαν αμφότερες πέρυσι, με τη Λίνστερ να επανέρχεται άμεσα στις επιτυχίες, τερματίζοντας στην τρίτη θέση και κατακτώντας έτσι ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Ραπίντ για ακόμα μια χρονιά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τον τίτλο που ήταν ο στόχος της. Υπάρχει γκρίνια στη Ραπίντ, αφού έδειξε φτωχή στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ δεν έπεισε και στα φιλικά. Από την άλλη η Λίντσερ μπαίνει με ενθουσιασμό, ωστόσο η άμυνα της χρειάζεται δέσιμο. Αμφότερες αποτελούν ομάδες που σκοράρουν και δέχονται με ευκολία γκολ, στέκει ο συνδυασμός του αμφίσκορου με το Over 2,5 στο 1.90.

Διαβάστε επίσης: Που και πότε παίζει η ΑΕΚ Ευρώπη https://www.foxbet.gr/live-streaming-agones

232. Αμβούργο – Σάλκε (21:30)

Το Αμβούργο για πέμπτη διαδοχική χρονιά δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, αφού στα μπαράζ δεν μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστική κόντρα στη Στουτγάρδη. Από την άλλη η Σάλκε, μόλις μια χρονιά κατάφερε να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία, αφού δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής και στόχος της να επανέλθει άμεσα στα σαλόνια του Γερμανικού ποδοσφαίρου. Αμφότερες με σκοπό να διεκδικήσουν την άνοδο, πολύ δυνατές επιθέσεις, θα πάμε και εδώ στο combo του G/G & Over 2,5 στο 1.80.

233. Ρουχ Χορζόφ – Λοτζ (21:30)

Δεύτερη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας. Ρουχ και Λοτζ έδειξαν πειστικά δείγματα στο πρώτο ματς της σεζόν, ωστόσο αυτά δεν συνδυάστηκαν με θετικά αποτελέσματα. Η Ρουχ έχασε με 2-1 στην έδρα της Ζαγκλέμπιε, δίχως να εκμεταλλευτεί τις φάσεις της, ώστε να τελειώσει το ματς, όταν προηγήθηκε με 0-1. Από την άλλη η Λοτζ είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Λέγκια, χάνοντας με 3-0, αξίζοντας σίγουρα κάτι παραπάνω, με βάση την εμφάνιση της. Αμφότερες θα παλέψουν για την παραμονή, δείχνουν όμως τη διάθεση να ρισκάρουν και να παίξουν επιθετικά, αναμένουμε ανοιχτό ματς, κρατάμε το ασιατικό Over 2, σε απόδοση 1.75.

237. Ουνιόν Σεντ-Γκιλουάζ – Άντερλεχτ (21:45)

Αυτοκτόνησε πέρυσι η Ουνιόν αφού μέχρι το 88' κρατούσε τον τίτλο του πρωταθλήματος στα χέρια της. Ωστόσο, ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ και το τέλος της σεζόν, την βρήκε να τερματίζει στην τρίτη θέση. Από καταστροφική σεζόν προέρχεται και η Άντερλεχτ αφού τερμάτισε στην 11η θέση, τη χειρότερη της ιστορίας της. Δίχως να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και να διεκδικήσει τον τίτλο. Με αισιοδοξία πάντως φέτος, αφού έχει προχωρήσει σε κάποιες καλές προσθήκες, ενώ ο κόουτς Ρίεμερ γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, αφού συνεχίζει και φέτος στην άκρη του πάγκου. Από την άλλη, η Ουνιόν έχασε κομβικούς παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι και σίγουρα ξεκινάει τη σεζόν με απογοήτευση και πικρία μετά το τέλος της περσινής περιόδου. Η Άντερλεχτ έχει κάκιστη παράδοση, κόντρα στην Ουνιόν, μετρώντας έξι διαδοχικές ήττες. Παρ' όλα αυτά δείχνει ικανή φέτος, να σπάσει αυτό το κακό σερί, κρατάμε τον συνδυασμό του Χ2 (Δ.Ε) με το Over 1,5 στο 2.35.

239. Mποέμιανς – Γιου Σι Ντι (21:45)

Κλείνουμε με ματς από την Ιρλανδία, η τέταρτη Μποέμιανς υποδέχεται την ουραγό Γιου Σι Ντι. Οι γηπεδούχοι μπορεί να απέχουν οκτώ βαθμούς από την κορυφή, ωστόσο θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη για τη Γιου Σι Ντι, πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα ώστε να σώσει την κατηγορία. Καθώς, η διαφορά των 19 βαθμών που έχει από τη σωτηρία, δεν αναμένεται να καλυφθεί. Παρ' όλα αυτά δείχνει μαχητικότητα στα ματς της και δύσκολα το σκορ θα ξεφύγει παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, επιλογή ο συνδυασμός άσου και Under 3,5 στο 2.10.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr