- ΒΟΛΕΪ
- Posted
- Διαβάστηκε 1030 φορές
Κοντά στον Ηρακλή Παπαδόπουλο ο Φίλιππος Βέροιας
Με τον πρώην πλέον αθλητή του Φιλίππου Βέροιας, Κώστα Προύσαλη θα αγωνιστεί ο Oλυμπιακός την Τετάρτη στην Ρόδο για το Σούπερ Καπ, με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου.
Το πρόβλημα στην μετακίνηση του Ναουσαίου πασαδόρου στον πρωταθλητή, είναι ότι ο Σταύρος Κασαμπαλής (φωτο) αρνείται να μετακινηθεί είτε στον Φίλιππο Βέροιας, είτε στον Μίλωνα (με παράλληλη μετακίνηση του Αργεντίνου Πάμπλο Ούρτσεβιτς στην Ημαθία).
Πέρυσι ο Κασαμπαλής έκανε τράμπα με τον Νικολάκη και έπαιξε με επιτυχία στην Κηφισιά, αλλά προς το παρόν δεν είναι συνεργάσιμος και δεν αποκλείεται ο πασαδόρος της Εθνικής να μείνει στην εξέδρα.
Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής Παπαδόπουλος θα πάει ως διαγώνιος στον Φίλιππο Βέροιας, που πήρε και τον Κολομβιανό Γιόχαν Γιαράμπα.
Πηγή: fosonline.gr
Σχετικά Άρθρα
-
ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2026: Τα αθλητικά "θαύματα" της Ημαθίας - Μην το χάσετε! -
Ανασκόπηση 2025: Το kerkidasport.gr θυμάται τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές στην Ημαθία -
Στην 4η θέση του Handball Climax οι Παγκορασίδες του Φιλίππου Βέροιας -
Ξεχωριστή εμπειρία για το Αθλητικό Κολλέγιο του Φιλίππου Βέροιας στο Nick Galis Hall







