ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 518 φορές

Έχασε από τον Ο.Φ.Η. ο Φίλιππος στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας"

Συγκινητικοί για το πάθος και την προσπάθεια που κατέβαλλαν σε ένα ακόμη ματς, ήταν στην κρίσιμη στροφή 11ης αγωνιστικής της Volleyleague, οι μαχητικοί «ερυθρόλευκοι της Βέροιας», παρά την εντός έδρας ήττα με 0-3 (23-25, 16-25, 19-25) από τον ενισχυμένο ΟΦΗ.

Στο γεμάτο ανατροπές και «άγρια ομορφιά» παιχνίδι του «ΔΑΚ Δ. Βικέλας» όλα τα παιδιά του Τάκη Χριστοφορίδη έδωσαν ό,τι μπορούσαν για ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το κενό του Σονάρι, αλλά και η υπεροπλία λύσεων που διέθεταν στα κρίσιμα σημεία οι φιλοξενούμενοι, έγειραν την «έγειραν την πλάστιγγα της νίκης» υπέρ των Κρητικών, που έφτασαν δίκαια σε μία ιστορική νίκη.

Ντεμπούτο με τα «χρώματα» του Φίλιππου Βέροιας έκανε ο νεοαποκτηθείς πασαδόρος μας Δημοσθένης Ντουντούδης, με τον τεχνικό κ. Χριστοφορίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας είπε: «Ο ΟΦΗ ήρθε με καλή ψυχολογία, εμείς προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά, αλλά παρά την προσπάθειά του Γιάγκου, δεν καταφέραμε να καλύψουμε το κενό του Σονάρι. Δεν είχαμε καθόλου επίθεση από το κέντρο, όταν ήταν μπροστά ο Γιάγκος, μας πίεσαν πάρα πολύ στο σερβίς, προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο μπλοκ-άμυνα, αλλά οι αντίπαλοι ήταν πάρα πολύ καλοί στην επίθεση. Τα κενά που φύγαμε μπροστά στο παιχνίδι, δεν είχαμε «καθαρό» μυαλό γιατί κάποιες φορές υπό πίεση, κάνεις λάθος. Όταν ο Βαρβεσιώτης είναι 21 χρονών, δεν μπορείς, παρά το ταλέντο και τις βοήθειες που προσφέρει, να περιμένεις πολλά πράγματα. Οι μόνοι έμπειροι αθλητής που υπάρχουν στην ομάδα μας είναι ο Χρήστος Στεφανίδης και ο Στουτζινσκι.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, τα έδωσαν όλα και τους ευχαριστώ για την προσπάθειά τους. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχουν φύγει τόσοι παίκτες και εμείς να είμαστε ακόμη «ζωντανοί». Χάσαμε σήμερα, αλλά δεν θα χάσουμε ποτέ με «08» ή με «10» από μια ομάδα, που μπορούμε να την παίξουμε. Απλώς παίζεις ως ένα σημείο και νομίζω πως άξια κέρδισε ο ΟΦΗ. Εμείς πάντως δεν τα παρατάμε, μέχρι να μας πουν κάποιοι “παρατήστε τα”

Είμαστε ήδη στον… τοίχο και όχι απλά «με την πλάτη στον τοίχο! Το θέμα είναι όμως πως και στον τοίχο να είσαι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Άμα έρθουνε μέχρι τη Δευτέρα, τρεις Ιρανοί αθλητές, εκ των οποίων θα παίζουν οι δύο, μπορούν έστω να βοηθήσουν σε κάποια σημεία που κολλάει η ομάδα. Αλλά αυτή είναι η ομάδα, την οποία δεν την επέλεξα εγώ… Όπως μου την έδωσαν, είμαι υποχρεωμένος ως επαγγελματίας, όχι ελεύθερος επαγγελματίας, ελεύθεροι είναι αυτοί που έρχονται και φεύγουν, να την πάω όσο πιο μακριά μπορώ…

Τα παιχνίδια που έρχονται είναι δύσκολα, αλλά πάμε να παίξουμε ελεύθερα και με το κεφάλι ψηλά! Εξάλλου νομίζω πως εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα. Πορεύομαι με ό,τι «εργαλεία» έχω, τα παιδιά ήταν συγκινητικά, αλλά δεν έχουμε τον παίκτη που θα τελειώσει κάποιες φάσεις στα δύσκολα, όπως είχε σήμερα ο ΟΦΗ.

Συγχαρητήρια στον Κώστα Δεληκώστα και στην ομάδα του που ενισχύθηκε και κάνει μία προσπάθεια με πολλά «όπλα».

Επαναλαμβάνω λοιπόν, άλλοι παλεύουν με «πολυβόλα» κι άλλοι με «τόξα». Το θέμα είναι να καταλάβουμε τι θέλουμε αυτή την στιγμή από τη Volleyleague…» ο κ. Χριστοφορίδης.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Τάκης Χριστοφορίδης): Γραμμενούδης, Στουτζίνσκι, Χρ. Στεφανίδης, Γιαράμπα, Βαρβεσιώτης, Γιάγκος, λίμπερο Μιχελάκης, Σιούτης, Ντουντούδης, Κουπατσιάρης.