- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 814 φορές
Μεγαλύτερη φροντίδα απ' όλους για το ποτάμι
«Ο καθαρισμός της κοίτης του Τριποτάμου είναι υποχρέωση της Περιφερειακής Ενότητας» είπε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος.
Καμιά αντίρρηση, εφόσον έτσι προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Από την στιγμή, όμως, που γίνεται λόγος για ένα ιδιαίτερο σημείο φυσικού κάλλους και μάλιστα εντός οικιστικού χώρου, όπως είναι η πόλη της Βέροιας, φρονιμότερο είναι να υπάρχει συνεργασία μεταξύ Αντιπεριφέρειας και Δήμου για την επίτευξη του αποτελεσματικότερου έργου.
Τα χόρτα και οι θάμνοι που συνεχώς αναπτύσσονται, δεν «ψάχνουν» ούτε τις ευθύνες, ούτε και αντέχουν την αδιάφορη στάση, κυρίως των περισσότερο αρμόδιων.
Πολύ δε περισσότερο όταν μέσα στις οάσεις αναπτύσσονται και άλλες …δραστηριότητες!!!
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (20/5/24)
Σχετικά Άρθρα
-
SPORT mania: Αθλητικό στυλ, επώνυμες επιλογές και όλα όσα χρειάζονται μικροί και μεγάλοι για τη νέα σχολική χρονιά -
Βέροια: Συνεχίζονται οι εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βενιζέλου -
Επιχειρηματική κινητικότητα στην Ημαθία: Τσουφλίδης και Φιλιππίδης σε συζητήσεις για μεγάλη συμφωνία -
Ξεκινά η ανάπλαση στη Λεωφόρο Στρατού και στα 3ο-4ο Λύκεια Βέροιας!



