- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 1107 φορές
Πλήρης αδιαφορία της ΔΕΗ
Πριν από πολλούς μήνες συμβεβλημένη η ΔΕΔΔΗΕ (προφανώς μέσω συμβεβλημένης ιδιωτικής εταιρίας) έκοψε κλαδιά (και κορμούς) δένδρων που ήταν επικίνδυνα να πλεχθούν στα καλώδια της ΔΕΗ. Δυστυχώς όμως οι κορμοί (κυριολεκτικά) δεν αποσύρθηκαν και αφέθηκαν πάνω στην σκεπή σπιτιού το οποίο είναι ακατοίκητο.
Αν και πέρασε να πούμε ένας χρόνος και περισσότερο, τα κομμένα κλαδιά είναι ακόμα στην σκεπή του σπιτιού του ιδιοκτήτη που απεβίωσε εδώ και δύο τρία χρόνια. Παράλληλα τα πλαϊνά «ζωντανά» δένδρα μεγαλώνουν και τείνουν οσονούπω να πλεχθούν στα καλώδια της ΔΕΗ.
Για το πρόβλημα ενημερώθηκε (από κατοίκους της οδού Διονύσου) πριν από ένα μήνα η υπηρεσία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, αλλά υπήρξε πλήρης αδιαφορία και η κατάσταση παραμένει ως έχει.
Ουδέν άλλο σχόλιο, παρά μόνο οργή από τους περίοικους.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (17/6/24)
Σχετικά Άρθρα
-
SPORT mania: Αθλητικό στυλ, επώνυμες επιλογές και όλα όσα χρειάζονται μικροί και μεγάλοι για τη νέα σχολική χρονιά -
Βέροια: Συνεχίζονται οι εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βενιζέλου -
Επιχειρηματική κινητικότητα στην Ημαθία: Τσουφλίδης και Φιλιππίδης σε συζητήσεις για μεγάλη συμφωνία -
Ξεκινά η ανάπλαση στη Λεωφόρο Στρατού και στα 3ο-4ο Λύκεια Βέροιας!



