- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 935 φορές
Όταν η πόλη γίνεται... αυλή για τα σκουπίδια μας!
Στη Βέροια φαίνεται πως κάποιοι έχουν μπερδέψει τον κάδο με ιδιωτική χωματερή. Καταστήματα και πολίτες που ξεφορτώνονται ό,τι δεν τους βολεύει -τζάμια, χαρτόκουτα, μπάζα- και το αφήνουν εκεί λες και κάποιος άλλος θα «μαζέψει τα κομμάτια» (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Η Υπηρεσία Καθαριότητας δεν είναι ούτε μάγος ούτε... babysitter για την ανευθυνότητα του καθενός.
Το πιο ειρωνικό; Όλοι αυτοί που συμβάλλουν στο χάος, είναι συνήθως οι πρώτοι που διαμαρτύρονται για την εικόνα της πόλης. Θέλουμε καθαρή πόλη, αλλά χωρίς να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας — κάτι σαν να περιμένεις να καθαρίσει το σπίτι σου μόνο του ενώ συνεχίζεις να πετάς τα σκουπίδια στο πάτωμα.
Αν δεν μπει μυαλό -ειδικά από επαγγελματίες που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα- καμία υπηρεσία δεν πρόκειται να προλάβει την κατάσταση. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι η αποκομιδή· είναι η νοοτροπία.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (11/05/26)
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Συνεχίζονται οι εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βενιζέλου -
Επιχειρηματική κινητικότητα στην Ημαθία: Τσουφλίδης και Φιλιππίδης σε συζητήσεις για μεγάλη συμφωνία -
Ξεκινά η ανάπλαση στη Λεωφόρο Στρατού και στα 3ο-4ο Λύκεια Βέροιας! -
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η παράσταση «Όχι άλλο κάρβουνο» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας



