- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 862 φορές
Επικίνδυνη εικόνα στην Πλατεία Ωρολογίου
Καταγγελία αναγνώστη φέρνει στο φως μια σοβαρή κατάσταση στην Πλατεία Ωρολογίου, κοντά στο μνημείο του Κώστα Βαρώτσου. Όπως μας αναφέρθηκε, παιδί παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά, όταν έπαιζε στο σημείο και κινδύνεψε να χτυπήσει το κεφάλι του.
Η αιτία; Πέτρινες πλάκες και κομμάτια γυαλιού που εξέχουν επικίνδυνα από το πεζοδρόμιο, δημιουργώντας παγίδες για μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για μια εικόνα που δεν συνάδει με έναν κεντρικό και πολυσύχναστο χώρο της πόλης, όπου καθημερινά κινούνται οικογένειες και παιδιά.
Το ζήτημα δεν είναι αισθητικό. Είναι καθαρά θέμα ασφάλειας. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωρούν καθυστερήσεις ούτε δικαιολογίες. Πρέπει να υπάρξει άμεση παρέμβαση πριν συμβεί ατύχημα με σοβαρές συνέπειες.
Γιατί τότε θα είναι αργά για διαπιστώσεις.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΒΕΡΟΙΑ» (11/05/26)
Σχετικά Άρθρα
-
Ο Δήμος Βέροιας υποχρεούται να ενημερώσει τους πολίτες! -
Συγχαρητήριο Κ. Καλαϊτζίδη σε πυροσβέστες και εθελοντές για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς στην Καστανιά -
Ξηρολίβαδο: Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ημαθίας σε πυρκαγιά πάνω από τις ανεμογεννήτριες -
Υπογράφθηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας!



