- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 986 φορές
Ο αθλητικός τουρισμός δίνει ζωή στη Βέροια!
Πολλές και σημαντικές είναι οι αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται αυτό το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων και τη στήριξη του Δήμου Βέροιας.
Ο αθλητικός τουρισμός γνωρίζει άνθηση, καθώς οι εκδηλώσεις αυτές προσελκύουν αθλητές, συνοδούς και επισκέπτες, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και προβάλλοντας τη Βέροια.
Στην προσπάθεια αυτή έχει συμβάλει και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ο οποίος, από τη θέση ευθύνης που κατέχει, στηρίζει και διευκολύνει τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στην πόλη.
Όταν Δήμος και αθλητικοί σύλλογοι συνεργάζονται, το αποτέλεσμα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, του αθλητισμού και της εξωστρέφειας της Βέροιας.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (6/7/26)
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Συνεχίζονται οι εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βενιζέλου -
Επιχειρηματική κινητικότητα στην Ημαθία: Τσουφλίδης και Φιλιππίδης σε συζητήσεις για μεγάλη συμφωνία -
Ξεκινά η ανάπλαση στη Λεωφόρο Στρατού και στα 3ο-4ο Λύκεια Βέροιας! -
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η παράσταση «Όχι άλλο κάρβουνο» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας



